Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1reglament2010.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

3.11. Неспортивна поведінка

Гравці, у будь-який час, повинні контролювати себе й поводитися порядно, поважати суддів і права суперника, глядача й інших. Якщо таке порушення має місце під час матчу (включаючи розминку), гравець повинен бути оштрафований у відповідності зі штрафною шкалою. У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

Неспортивна поведінка визначається як непристойна поведінка гравця, яка є образливим і завдає шкоди спорту, але не підходить ні під одне з вищесказаних порушень. До того ж, неспортивна поведінка може містити в собі надання, створення, видання й підтримка будь-якої публічної заяви на території, де проходить турнір, яке завдає шкоди або шкода іміджу турніру або виконанню суддівських обов'язків.

3.12. Максимальні зусилля

Гравець повинен прикладати максимальні зусилля для того, щоб виграти матч у турнірах ФТУ.

Головний суддя й \ або суддя на вишці має право оштрафувати гравця у відповідності зі штрафною шкалою. У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і, повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

3.13. ВИХІД З КОРТУ

Гравець, без дозволу судді на вишці / інспектора, не має права залишати корт протягом матчу (включаючи розминку). Гравець, що порушує це правило, може бути знятий з турніру головним суддею й підлягає до додаткового штрафу за «Нездатність закінчити матч».

3.14. НЕЗДАТНІСТЬ ЗАКІНЧИТИ МАТЧ

Гравець зобов'язано закінчити матч, якщо тільки він не може це зробити зважаючи на об'єктивні обставини. Гравець, що порушує це правило, повинен бути негайно знятий з турніру головним суддею. У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

3.15. ЦЕРЕМОНІЇ

Гравець, що брав участь у фіналі турніру ФТУ, зобов'язанний приділяти увагу й бути учасником фінальної церемонії після матчу, якщо тільки по об'єктивним причинах він це зробити не може.

У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

3.16. МЕДІАКОНФЕРЕНЦІЯ

Гравець або пара, якщо вони не травмовані або фізично здатні, повинні приділити час у конференції по закінченню матчу. Ця конференція повинна бути організована з переможцями або з гравцями, що програли негайно або через тридцять (30) хвилин після матчу.

У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

3.17. ШТРАФНА ШКАЛА

Штрафна шкала повинна застосовуватися для порушень у наступному порядку:

1. порушення - Попередження

2. порушення - Штрафне очко

3 й наступне порушення - Штрафний гейм

Проте, після третього порушення, головний суддя повинен визначити, яке з наступних порушень повинен спричинити зняття гравця з турніру.

3.18. ЗНЯТТЯ ГРАВЦЯ З ТУРНІРУ (ДЕФОЛТ)

Головний суддя може зняти гравця навіть за одне порушення Кодексу Поведінки або у відповідності зі штрафною шкалою.

У всіх випадках зняття гравця з турніру, рішення головного судді турніру вирішальне й не підлягає апеляції.

Якщо головний суддя знімає гравця з турніру, то він не має право грати цей турнір у будь-якому розряді (одиночний, парний). Якщо тільки, зняття відбулося по порушенню Пунктуальності або в невідповідності Форми гравця або спорядженню, за результатами медичного стану або, якщо партнер гравця в парі був знятий з одиночки, то гравець не може бути знятий з турніру

ПАРИ

Попередження /Штрафне очко/Штрафний гейм/Дефолт

Порушення такі, як попередження, штрафне очко, штрафний гейм і дефолт застосовуються до пари.

РІШЕННЯ І ПОКАРАННЯ

Головний суддя повинен провести розслідування доцільності встановлення фактів порушення й, на підставі цих фактів, винести рішення про порушення.

АПЕЛЯЦІЯ

Будь-який гравець, підданий порушенню, може апелювати у ФТУ ( для турнірів ФТУ), ITF, TE ( для турнірів ITF, TE). Така апеляція повинна бути в письмовій формі й направлена на протязі 28 днів по закінченню турніру до 17.00.

Така заява повинна бути відправлена в місці з інформацією про інцидент, де гравець повинен розповісти всі факти події, що відбулися.

Після одержання такої заяви, комісія ФТУ (ITF, TE) проводить розслідування фактів порушення. Потім виносить рішення, чи залишає штраф або знімає його із гравця.

ШТРАФНІ ОЧКІ

Дія

Кіл-ть штрафних очків

1

Відмова від участі в турнірі після остаточної дати відмови

3

2

Не з'явився на реєстрацію кваліфікації

3

3

Не з'явився на реєстрацію основної сітки

6

4

За кожні 3 попередження під час усього турніру

3

5

За кожне штрафне очко

4

6

За кожний штрафний гейм

5

7

Дефолт, отриманий у відповідності зі штрафною шкалою, за винятком правила Пунктуальності, Одягу й Екіпірування

6

8

Дефолт за одне порушення (негайний дефолт)

10

9

Дефолт за порушення правила Пунктуальності

5

10

За 2-е й кожне наступне порушення правила Одягу й Екіпірування на турнірі ФТУ

1

11

Участь у двох або більше турнірах

3

  1. ГОЛОВНІ ПОРУШЕННЯ ГРАВЦЯ

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]