Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ТГКонтр _ 2015 Т мяса .doc
Скачиваний:
34
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
937.98 Кб
Скачать

7 Рекомендаії до виконання контрольної оботи

7.1 Зміст і обсяг контрольної роботи

Контрольна робота виконуються з метою формування та закріплення у студентів теоретичних знань і практичних навичок з питань вивчення технології виробництва та оцінки якості харчових продуктів.

Контрольна робота є основою для контролю за самостійним вивченням студентом програми дисципліни. Одночасно вона дає уявлення про загальну ерудицію і грамотність студента, його вміння працювати з навчальною, спеціальною і методичною літературою, а також викладати вивчений матеріал у письмовій формі. Тому зміст, якість оформлення і грамотність виконаної контрольної роботи обов’язково враховуються викладачем у загальній оцінці знань студента з дисципліни.

Контрольну роботу виконують у вигляді реферату, який у разі потреби ілюструють таблицями, рисунками, схемами. Механічно, дослівно переписувати матеріал з підручника недоцільно. Студент має заздалегідь вивчити відповідну тему і після цього оформляти письмову відповідь на поставлені запитання.

Обсяг роботи 18-24 сторінок. Матеріал необхідно викладати українською мовою логічно, чітко і розбірливо. Обов’язковим є посилання в тексті на джерела інформації, наприклад, [4, с. 78-79]. У кінці роботи потрібно навести список використаної літератури з нумерацією в порядку посилання на неї в тексті (або в алфавітному порядку), виконаний за чинними стандартами (рік видання не раніше 2000 року).

Контрольна робота оформляється на папері форматом А4 (210x297 мм), залишаючи поля. Текст роботи друкувати через півтора інтервали, залишаючи поля, мм: ліве, верхнє, нижнє - по 20, праве - 10. Шрифт друку повинен бути чітким. Перша сторінка (титульна) повинна містити назву навчального закладу, факультету, кафедри, назву дисципліни, групу, прізвище студента, рік написання. Неохайно оформлена робота може бути повернена на перероблення.

За потреби студентам надається консультація по суботах в університеті або за телефоном у будь-який день.

Контрольну роботу слід надсилати на адресу: 01033 м. Київ, вул. Володимирська, 68, НУХТ, кафедра технології мяса і мясних продуктів або безпосередньо здавати завідувачу лабораторії кафедри (ауд. Ж-304) в терміни, визначені деканатом, але не пізніше як за два тижні до початку сесії. Неприпустимо подавати контрольну роботу під час екзаменаційної сесії.

Студент допускається до захисту контрольної роботи у встановлений розкладом термін, якщо робота виконана правильно або містить незначні помилки. За наявності істотних помилок робота повертається студентові для доопрацювання і знову подається ним на перевірку викладачеві. Студент, який не захистив роботу, до екзамену не допускається.

7.2 Варіанти завдань до виконання контрольної роботи

Під час вивчення дисципліни студенти заочної форми навчання виконують дві контрольні роботи (№1 та №2), а студенти заочної скороченої форми навчання - одну контрольну роботу (№1). Контрольні роботи включають чотири завдання: три теоретичні запитання і одна задача. Відповіді на питання контрольної роботи студент дає лише після вивчення відповідних тем за літературними джерелами та ознайомлення з технологічним процесом.

Контрольні роботи виконуються кожним студентом згідно з номерами варіантів. Номер варіанта відповідає порядковому номеру прізвища студента у списку групи.

Робота, виконана не за своїм варіантом, не перевіряється і студенту не повертається.

Номери варіантів та питань наведені у таблиці 7.1

Табл. 7.1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]