Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_farm_kl_farm.doc
Скачиваний:
45
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
505.34 Кб
Скачать

11 Листопада 2012 р Великого, 48

46/81 –ЮР м. Львів

вул. Симоненка, 41, м. Львів

тел. 93-74-77, р/р № 112465

у Львівському відділенні Держбанку12 жовтня 2012 р. Держарбітром МОЗ УкраїниЛомовим І.В. розглянуто спір між нашим підприємством і Бурштинською ДРЕС, але досі рішення не надіслано.

Просимо Вашого сприяння у терміновому надсиланні рішення.

Заст. Директора ВО "Львівфармація" (підпис)А.П.Реутов

Висновки

Документ, який містить думку, висновки установи, комісії або спеціаліста у якомусь питанні (документі). Висновки направляються установою у вищестоячі органи для розгляду і подальшого затвердження. Висновки мають право робити лише компетентні органи і особи. Вони можуть містити загальну оцінку документа (питання) і конкретні зауваження з окремих положень. Реквізити: найменування виду документа (висновки), заголовок і текст, який складається з двох частин. У першій дається загальна оцінка розглядуваного питання (документа) і загальні положення; у другій — містяться конкретні зауваження, викладені по пунктах. Якщо ніяких зауважень і пропозицій немає, про це пишуть у висновках.

Висновки підписують керівник, співробітники підрозділів або уповноважені особи, вказуючи свої посади. Після цього ставиться дата. Супроводжувальні листи до висновків не складаються.

Додаємо зразок висновків.

Висновок про техноробочий проект "Подовження силових броньованих кабельних ліній" на виробничому об"єднанні "Львівський фармацевтичний завод" на 2012 р.

Проектна організація — ПКБ Львівського виробничого

об'єднання з випуску кабельних ліній.

Основні рішення, прийняті проектом:

Техноробочий проект подовження силових броньованих кабельних ліній на ВО "Львівфармзавод" виконаний на підставі завдання на проектування, затвердженого Львівським виробничим об'єднанням випуску кабельних ліній.

Для нормального електроживлення експлуатаційних заводу проектом передбачається у міру експлуатації та зношення подовження силових броньованих кабельних ліній з перенесенням дільничої електростанції з відставанням їх не більше, ніж на 350 м від зони праці.

Рішення експертизи:

Поданий техноробочий проект "Подовження силових броньованих кабельних ліній "на Виробничому об"єднанні "Львівський фармацевтичний завод" з кошторисною вартістю капіталовкладень у сумі 300 млн. крб. Рекомендувати до затвердження.

Голова експертної комісії,

в.о. заступника директора

з капітального будівництва підпис П.В. Павлов

ВО "Львівфармзавод"

Повідомлення

Один із поширених документів довідково-інформаційного характеру — повідомлення (повістка-запрошення) про засідання, збори, конференцію і т.ін. Повідомлення, по суті, є різновидом ініціативного службового листа. Тому і формуляр його має ті ж самі реквізити. У заголовку великими літерами вказують різновид документа (ПОВІДОМЛЕННЯ), а малими — мету майбутнього заходу (наприклад, про засідання наукової ради університету). У цьому документі наводяться дата, день тижня, час проведення заходу, його назва, порядок денний, прізвища доповідачів (із зазначенням їх посад, наукових ступенів, звань). Повідомляється також місце засідання (наради), телефони для довідок і т.ін. Повідомлення підписує голова колегіального органу або керівник підприємства, організації або установи.

ОГЛЯД

Для складання такого документа краще використати бланки, виготовлені друкарським або іншим способом. У ряді випадків його доцільно складати у табличній формі.

Складається для інформації підвідомчих та інших організацій про хід робіт або їх підсумки за певний період і є різновидом довідки. На відміну від останньої, що відображає стан справ одного підприємства або установи, в огляді торкаються питання діяльності ряду підприємств (наприклад: Огляд про додержання трудового законодавства в установах аптечної мережі

м. Львова за 2011 р.). Звичайно формуляр огляду містить такі реквізити: найменування документа, заголовок, текст, дату і місце складання. Спочатку у тексті вказується підстава для складання документа, а далі мовиться про результати огляду, наводяться позитивні і негативні приклади (перелічуються частини окремих недоліків у діяльності підприємств, структурних підрозділів і т.д.). Огляд друкується на машинці, (або набирається на комп"ютері) підписується посадовою особою і направляється керівникові вищестоящої організації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]