Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичні вказівки КМИ.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
6.17 Mб
Скачать

3. Порядок виконання роботи.

  1. Зайдіть на сайт http://www.mail.ru/ і зареєструйте безкоштовну поштову скриньку. Хід процедури реєстрації відобразіть в звіті. Які проблеми у вас виникли при реєстрації? Чи був вільний вибраний вами адресу або ви вибрали запропонований поштовим сервером?

  2. Зайдіть на сайт https://accounts.google.com і зареєструйте безкоштовну поштову скриньку. Хід процедури реєстрації відобразіть в звіті. Які проблеми у вас виникли при реєстрації? Чи була вільною вибрана вами адреса або ви вибрали запропонований поштовим сервером?

  3. Порівняйте процедури реєстрації на поштовому сервісі mail.ru і gmail, на якому сервісі процедура реєстрації легше?

  4. Напишіть лист з вашої поштової скриньки mail.ru на скриньку gmail. Тему листа залиште незаповненою.

  5. Перевірте вхідні листи на скриньці gmail, якщо прийнятих листів немає, перевірте папку спам. Щоб одержувати вхідні листи з скриньки mail.ru виберіть лист з вашої скриньки і натисніть кнопку Не спам.

  6. Почніть листування між своїми поштовими скриньками. Для цього при прочитанні вхідного листа натисніть на кнопку Ответить. Написавши з кожної скриньки по 3 листи подивіться, як кожна поштова система сортує вхідні листи від одного абонента за одною і тією ж темою.

  7. Зайдіть на поштову скриньку mail.ru і додайте в список контактів ваш ящик на gmail, для цього натисніть кнопку адреси та виберіть кнопку додати контакт або скористайтеся полем швидкого додавання.

  8. Зайдіть на поштову скриньку gmail і увійдіть в адресну книгу для цього натисніть кнопку контакти. Знайдіть Вашу mail.ru в контактній книзі і перемістіть уго в папку мої контакти.

  9. Порівняйте можливість додавання контактів в адрес-ную книгу в кожному поштовому сервісі, в якому сервісі додавати контакти зручніше?

  10. Зайдіть на поштову скриньку gmail створіть новий лист, вибравши адресата з адресної книги (ваш ящик на mail.ru), прикріпіть до листа файл з дозволом. Ехе. Відправте лист. Відобразіть у звіті процес відправки листа.

  11. Зайдіть на поштову скриньку mail.ru створіть новий лист, вибравши адресата з адресної книги (ваш ящик на gmail), прикріпіть до листа файл з дозволом. Ехе. Відправте лист. Відображення у звіті процес відправлення листа. Відображення у звіті відповідь лист від системи доставки пошти gmail. Чому ви отримали таку відповідь від поштової системи?

  12. Налаштуйте двоетапну авторизацію для поштової скриньки gmail, для цього увійдіть в налаштування облікового запису та натисніть посилання настройка двоетапного підтвердження. Відобразіть весь процес налаштування в звіті.

  13. Зайдіть в налаштування поштової скриньки gmail і виберіть нову тему оформлення. Відобразіть процес зміни теми у звіті. Змініть мову інтерфейсу для gmail на український і кодування листів за замовчуванням на Unicode (UTF-8)

  14. Зайдіть на поштову скриньку mail.ru виберіть пунк «ще» і там пункт настройки. Налаштуйте підпис адре-сата вашого ящика і ім'я відправника, увімкніть авто-відповідач і задайте текст відповіді. Збережіть налаштування. Відобразіть процес настройки скриньки в звіті.

  15. Зайдіть на поштову скриньку gmail і напишіть лист на свій ящик mail.ru, дочекайтеся поки прийде відповідь авто-відповідача, результати роботи відобразіть в звіті.

  16. Зайдіть в налаштуваннях поштової скриньки mail.ru і в чорний список додайте вашу адресу gmail, збережені настройки, процес настройки відобразіть у звіті.

  17. Зайдіть на поштову скриньку gmail і напишіть лист на свою скриньку mail.ru. Результати відправки листів відобразіть у звіті.