Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичні рекомендації (видання 2).doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
610.82 Кб
Скачать

Дніпропетровська державна фінансова академія

В И Т Я Г З П Р О Т О К О Л У

25.12.2007 р.

3 №

м. Дніпропетровськ

Засідання Вченої ради академії

Голова ради – ректор, к.е.н., доц. Редіна Н.І.

Вчений секретар – к.т.н., доц. Волошина Н.А.

Всього членів ради – 31 особа.

Присутні – 30 членів Вченої ради.

Порядок денний

11. Про рекомендацію до друку і подання на гриф Міністерства освіти і науки України навчально-наочного посібника “Бухгалтерський облік у схемах і таблицях” (автори Жадько К.С., Семенюта В.В., Олійник Л.Ш.)

СЛУХАЛИ:

Багрова В.П. - завідувача кафедри обліку та економічного аналізу щодо рекомендації до друку і подання на гриф Міністерства освіти і науки України.

Заслухавши і обговоривши інформацію завідувача кафедри обліку та економічного аналізу Багрова В.П. щодо рекомендації до друку і подання на гриф Міністерства освіти і науки України навчально-наочного посібника з дисципліни "Бухгалтерський облік у схемах і таблицях" (автори Жадько К.С., Семенюта В.В., Олійник Л.Ш.), Вчена рада відмітила, що навчально-наочний посібник розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми і навчальної програми, затвердженої ректором ДДФА у 2004 році. Навчальний посібник призначено для студентів денної, заочної форми навчання та екстернів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів з напряму підготовки 0501 “Економіка і підприємництво”. Посібник містить передмову, логічно і послідовно демонструє студентам у вигляді схем і таблиць теорію і практику організації бухгалтерського обліку на підприємствах, включає дев’ять тем у двох розділах, питання для самоконтролю та рекомендовану літературу і відповідає вимогам наказу Міністерства освіти і науки України від 23.12.2004 р. № 973 “Про затвердження Порядку надання навчальній літературі, засобам навчання і навчальному обладнанню грифів і свідоцтва Міністерства освіти і науки України”.

Навчально-наочний посібник одержав три позитивні рецензії: д.е.н., професора Ковальчука К.Ф., декана фінансового факультету Національної металургійної академії; д.е.н., професора Плаксієнка В.Я., завідувача кафедри обліку і аудиту Дніпропетровського державного аграрного університету; д.е.н., професора Батури О.В., завідувача кафедри гуманітарних та економічних дисциплін Дніпропетровської державної медичної академії.

Виходячи з вищезазначеного, члени Вченої ради (в результаті голосування: “за” - одноголосно) ухвалили:

1. Підтримати подання завідувача кафедри обліку та економічного аналізу Багрова В.П. щодо рекомендації до друку і подання на гриф Міністерства освіти і науки України навчально-наочного посібника з дисципліни “Бухгалтерський облік” (автори Жадько К.С., Семенюта В.В., Олійник Л.Ш.).

Голова Вченої ради Н.І.Редіна

Вчений секретар Н.А.Волошина

Згідно з оригіналом

Завідувач канцелярії

І.П. Садковська

“_____” _____________ 2008 р.

Додаток В.6