Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Chentsov.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.88 Mб
Скачать

Структура Митної Адмінастрації Чорногорії

Структура Керівництва

Структура організації Митної Адміністрації Чорногорії

Митні режими Чорногорії

В Митній діяльності Чорногорії встановленно 9 митних режимів, дія яких поширюється на всю територію республіки.

1. Імпорт

Процес імпорту. Процес імпорту товарів, які вносяться до-за кордону, які не передбачені документом, звільняються від ввізних митних зборів, очищається через митний У звичайній процедурі. Сторони в процедурі митного заснована на людину, застосування яких призводить до митною процедурою.

Документи для імпорту товарів.

1. Єдиний адміністративний документ (ЄАД) є встановленою формою і використовується в якості письмової заяви. Він повинен бути підписаний і містити всю інформацію, необхідну для застосування положень, що регулюють ввезення товарів. Указ про форми, змісту, манері подання та заповнення митної декларації та подробиці короткого доповіді спосіб заповнення цих документів. (додаток №1)

2. Рахунок-фактура є документом, який повинен бути сплачений використання товарів, а продавець товару видається. У рахунку-фактурі вказується дата, кількість товару, опис і характеристики товарів, ціни одиниці товару, виражена в узгодженій валюті та аконіт вимірює загальну вартість товару, місце відвантаження, дата видачі рахунки-фактури, адреса клієнта, підпис продавця, і тому подібне.

3. Транспортні документи, що регулюють судноплавство і транспортування вантажів. Найбільш важливі документи, пов'язані з перевезеннями є:

-Вантажної накладної (CMR); (додаток №2)

-Залізнична накладна (CIM);

-Транспортна накладна;

-Авіанакладної (AWB).

CMR містить інформацію про: Підприємство відправник, одержувач компанії, докладний опис товару, теги, транспортних засобів, транспортних витрат та тарифів, а також перелік документів, супроводжуючих вантаж.

4. Сертифікат походження є документом, який не є обов'язковим, але воно має особливе значення для імпортерів, оскільки вона вказує на можливість преференційного походження товарів в країни-імпортера і тим самим знижує витрати на митне оформлення. Сертифікат про походження товару видається компетентним органом країни походження.

5. Ветеринарний і фітосанітарний сертифікат (для сільськогосподарської продукції) є обов'язковим документом для товарів рослинного або тваринного походження, який гарантує, що вантаж відповідає специфічним вимогам (докладніше про це в главі фітосанітарних / ветеринарних правил).

6. В цілому, імпорт в Чорногорії є безкоштовним. Однак імпорт певних товарів потрібен дозвіл на імпорт у зв'язку з їх специфікою.

2. Експорт

Процес імпорту.

Товари, які вносяться за кордону, які не передбачені документом звільняються від ввізних митних зборів, очистили через митний У звичайній процедурі. Сторони в процедурі митного заснована на людину, застосування яких призводить до митною процедурою.

Документи для імпорту товарів.

1. Експортна декларація є документом, який представлений на будь-які товари, призначені для експорту. Експортної декларації в письмовій формі повинна бути представлена ​​за встановленою формою. Воно має бути підписана уповноваженою особою та містити всю інформацію, необхідну для здійснення положень, що регулюють митні процедури, для яких товари були оголошені. (додаток №3)

2. Експорт рахунок-фактура є документом, який повинен бути сплачений використання товарів, а продавець товару видається. У рахунку-фактурі вказується дата, кількість товару, опис і характеристики товарів, ціни одиниці товару, виражена в узгодженій валюті та аконіт вимірює загальну вартість товару, місце відвантаження, дата видачі рахунки-фактури, адреса клієнта, підпис продавця, і тому подібне.

3. Транспортні документи, що регулюють судноплавство і транспортування вантажів. Найбільш важливі документи, пов'язані з перевезеннями є:

- вантажної накладної (CMR)

- Залізнична накладна (CIM)

- коносамент:

- авіанакладної (AWB).

Вантажівка накладна (CMR) видається перевізнику, і документ, який є доказом того, що товари були отримані для транспортування. Накладна містить інформацію щодо: Підприємство відправник, одержувач компанії, докладний опис товару, теги, транспортних засобів, транспортних витрат та тарифів, а також перелік документів, супроводжуючих вантаж.

4. Сертифікат походження не є обов'язковим документом, але він має особливе значення, оскільки воно вказує на можливість преференційного походження товару і, отже, знижує витрати на митне оформлення. Походження товарів залежить від того, хочете застосувати до конкретних товарів преференційний тариф. Сертифікат походження видається prefernicijalnom митного органу, а також сертифікат походження, виданий nepreferncijalnom Чорногорія торгової палати.

5. Ветеринарний і фітосанітарний сертифікат (додаток №4) є обов'язковим документом, який повинен супроводжувати товари рослинного або тваринного походження для експорту. Цей документ передбачає, що поставка задовольняє специфічним вимогам.

6. У цілому, експорт товарів з Чорногорії є безкоштовним. Однак експорт певних товарів необхідне одержання експортної ліцензії у зв'язку з їх специфікою. Міністерство культури приймає рішення за заявками на отримання ліцензій на експорт художню, культурну та археологічну цінність.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]