Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Chentsov.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.88 Mб
Скачать

3. Тимчасове ввезення

Законодавство. Законодавство митну процедуру тимчасового ввезення регулюються положеннями ст. 140-147 Закону про митницю та мистецтва. 328-395 Правил здійснення Закону про митницю.

Предмет тимчасового ввезення. При тимчасовому ввезенні дозволяє тимчасове ввезення товарів, які не з Чорногорії, і призначені для реекспорту в тому ж стані, крім змін внаслідок природного зношення за рахунок використання, можуть бути використані на митній території з повним або частковим звільненням від сплати ввізних мит і без застосування заходів торговельної політики. Уряд надає особливі випадки і докладні умови та строки тимчасового ввезення із загальною звільнення від імпортних мит. Повне звільнення від сплати митних зборів у процедурі тимчасового ввезення може бути дозволений у професійне обладнання, товари повинні бути виставлені або використовуватися на виставках, ярмарках, конференціях або інших подібних заходах; педагогічних матеріалів і устаткування наукового, медичного, хірургічного та лабораторного обладнання та інших товарів, тимчасово ввозяться для випробувань, досліджень і презентацій та інших некомерційних цілях.

Зразок тимчасового ввезення (додаток №5)

Ставка мита. Суми ввізних митних зборів на оплату товарів у процедурі тимчасового ввезення з частковим звільненням від ввізних мита встановлюються за кожний місяць або частину місяця, в якому товари знаходяться в процесі в розмірі 3% від суми боргу, які були б підлягає сплаті за товари при це було б випущені для вільного обігу на дату прийняття митної декларації для випуску товарів у режим тимчасового ввезення. Суми ввізних митних зборів, які будуть стягуватися не повинна перевищувати суму, яка буде виплачена, якби товари були випущені для вільного обігу на день вони були поміщені під режим тимчасового ввезення, за умови, що ця сума не включає в себе нараховані проценти.

Термін реекспорту імпортних товарів. Митний орган встановлює строк, протягом якого імпортні товари повинні бути вивезені або призначені нові звичаї, схвалені лікування чи використання товарів, які повинні бути достатніми для досягнення цілей тимчасового ввезення. Товар може залишатися в процедурі тимчасового ввезення протягом 24 місяців. У виняткових випадках митні органи можуть, в обгрунтованих випадках, продовжити термін виконання мети використання.

4. Переробка товарів

Нормативно-правова база. Митний переробку товарів регулюється положеннями ст. 119-132 Закону про митницю та мистецтва. 219-309 Правил здійснення Закону про митницю.

Предмет переробки товарів. На основі внутрішньої переробки повинні бути дозволені до застосування в наступних товарів на митну територію одного або декількох обробки: 1 іноземних товарів, які не обкладаються митом або заходи торгової політики є предметом, і призначені для реекспорту у вигляді продуктів переробки (підвіска) другий іноземних товарів, випущених для вільного обігу зі сплатою мита, які можуть бути надані повернення або прощення боргу звичаям, якщо товари вивозяться з митної території у вигляді продуктів переробки (недолік системи).

Переробка товарів. При встановлених вимог, митні органи повинні дозволяти:

• обробка з використанням еквівалентних товарів;

• продуктів переробки, отриманих з еквівалентних товарів, що вивозяться з Чорногорією до ввезення імпортних товарів. Еквівалентні товари повинні бути такої ж якості і тієї ж характеристики, що і імпортних товарів. Заява про застосування внутрішньої переробки повинні бути представлені до митного органу, який має територіальну юрисдикцію щодо бізнесу або постійного проживання заявника. Митний орган у дозволі вказується спосіб ідентифікації ввезених товарів у продуктах переробки, або встановити необхідні заходи контролю і чи будуть вони зустрілися в порядку. Якщо продукти переробки, отримані з інших похідних продуктів, які вже були видані дозволи, людина, яка виконує виробничі операції і раніше повинні подати нову заяву в будь-якій державі, інформація щодо раніше виданих затвердження. Митний орган визначає класифікації продуктів, отриманих в переробку товарів отримує певну кількість ввезених товарів або метод визначення такої ставки. Прибутковість визначається на підставі фактичних обставин, в яких він є, або має бути здійснений всередину. Митний орган буде визначати дії угоди з урахуванням економічних умов і конкретних потреб згоди заявника. Якщо термін дії схвалення більше двох років, митний орган буде повторно перевірити умови для утвердження в строки, зазначені в затвердженні. Ці приміщення не повинна бути більше, ніж 24 місяців.

Термін експорту або реекспорту продукції. Митний орган у видачі затвердження даного терміну, до якого повинні бути отримані і реекспорту продукції, яка повинна бути надана можливість вимагати інший митний режим. При визначенні періоду, митний орган приймає до уваги час, необхідний для отримання продукту у виробництві процедури, визначені в дозволі, для всіх окремих кількості імпортованих товарів, вибраних для цієї процедури, і час, необхідний, щоб почати інше налаштовувану дозволеного використання або застосування. Термін обчислюється з дати, на яку іноземні товари, поміщені під процедуру внутрішньої обробки. Митний орган має право продовжити термін на подання обгрунтованих запит для авторизації користувачів.

Приклад запиту для внутрішньої переробки (додаток №6)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]