Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Chentsov.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.88 Mб
Скачать

5. Зовнішня обробка

Законодавство. Митний зовнішні процедури обробки регулюється положеннями ст. 148-162 Закону про митницю та мистецтва. 396-425 Правил здійснення Закону про митницю.

Предмет Зовнішня обробка. Зовнішня обробка може бути дозволений для домашніх товарів, що тимчасово вивозяться з митної території для обробки. Обробка операцій, пов'язаних з:

• обробка товарів, включаючи монтаж, збірку і установку їх на інші товари; переробки товарів

• ремонт товарів, включаючи приведення в належний стан;

• використання деяких товарів, які не входять до продуктів переробки, але які дозволяють або полегшує виробництво цих продуктів. Продукти, отримані з зовнішньої процедури обробки може бути у вільний обіг з повним або частковим звільненням від ввізних мита. Зовнішня обробка не допускається на вітчизняні товари:

• експорт яких дає право на повернення або звільнення від митних зборів, що було до

• Експорт був випущений у вільний обіг без митного оформлення для використання в певних цілях; • експорт яких дає право на експорт повернення.

Методи розрахунку. Повне або часткове звільнення від імпортних мит може бути надане тільки в тому випадку продукти переробки будуть заявлені до випуску для вільного обігу в імені та за рахунок:

• авторизація користувачів

• інші особи, зареєстрованої в Чорногорії, який має згоду з призначеною для користувача угодою і відповідає вимогам твердження.

Суми ввізних митних зборів, яке буде надано повне або часткове звільнення визначаються суми ввізних митних зборів розрахований на отримані продукти випущені у вільний обіг відняти суми ввізних митних зборів, які були б розраховані на той же день для тимчасового вивезення товарів, якщо воно ввозиться в Чорногорії від країни, в якій вона була предметом обробки чи країни, в якій вона була в останній стадії обробки. Сума, що підлягає утриманню, розраховується виходячи з кількості і видів товарів, у день оголошення їх розміщення при зовнішньої обробки.

Запит на зовнішню обробку (додаток №7)

6. Процедура митного складу

Законодавство. Процедура митного складу регулюється положеннями ст. 105-118 Закону про митницю та мистецтва. 185-218 Правил здійснення Закону про митницю.

Предмет процедури митного складу. Процедура митного складу може бути затверджений на митному складі:

• товарів, то, що не підлягає імпортних мит і торговельних заходів;

• вітчизняних товарів на експорт, що на митному складі, здійснення заходів, які застосовуються до експорту таких товарів.

Обов'язки власника митного складу. Власник складу несе відповідальність за:

• товарів, що зберігаються на митному складі не приймає або не рухатися без митного контролю

• для виконання всіх зобов'язань у відповідності з процедурою митного складу;

• для задоволення конкретних вимог, що містяться в дозволі на відкриття митного складу.

Права та обов'язки власника може, за згодою митного органу, передані іншій особі. Власник складу зобов'язаний вести облік товарів, поміщених під митний складування в порядку, затвердженому митниці. Товари, що підлягають процедурі митного складування повинні бути внесені до реєстру, як тільки ви входите в митний склад. Зберігання товарів в процедурі митного складу триває. У виняткових випадках митні органи можуть встановити час, в яке користувач повинен визначити товар новий митний затверджених лікування чи використання.

Прикладом запиту відкриттям або використанням митного складу (додаток №8)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]