Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Chentsov.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.88 Mб
Скачать

9. Тимчасове зберігання

Законодавство. Положень ст. 60-63 Закону про митницю та мистецтва. 101-102 Правил здійснення митного права вказуються тимчасового зберігання товарів.

Порядок тимчасового зберігання. Товарів на тимчасове зберігання можуть бути розміщені тільки в місцях і на умовах, затверджених митним органам. Митна служба може вимагати, щоб особа, яка займає товар перейшов через забезпечення сплати митних зборів. Товари, які тимчасово розміщені може бути здійснено тільки дії, які б зберегти його в тому ж стані, що не змінює їх зовнішній вигляд або технічні характеристики. Коли вантаж, зазначений у заявці, дії, які повинні бути призначені затверджений, митні затверджених лікування чи використання повинно здійснюватися в межах: - 45 днів з дати подання заявки на товари в морських перевезеннях; - 20 днів з дати подання для вантажів, що перевозяться іншими засобами. Якщо ви не перебуваєте на час запуску необхідних формальностей для затвердження митним режимом товарів або їх використання, митний невідкладно вжити всі необхідні заходи з врегулювання статусу товарів, включаючи її продаж.

Митні дозволи

Законодавство. Зовнішній торгівлі та Положення щодо реалізації Закону про зовнішній торгівлі. Умови і порядок видачі дозволів, ліцензій на експорт, імпорт і транзит вантажів видається на товари, які перебувають у режимі дозволів, які визначаються Рішенням про Контрольний Список для експорту, імпорту та транзиту товарів.

Закон про зовнішню торгівлю зброєю, військової техніки та товарів подвійного призначення, як це передбачено у видачі ліцензії на імпорт, експорт і брокерські товарів зі списку озброєнь і військової техніки подвійного призначення списки і списки невійськових боєприпасів.

Закон на оптичних дисках надає ліцензії на експорт оптичних дисків, а також видачу ліцензій на імпорт або експорт продукції частин, сировини та обладнання для виробництва оптичних дисків.

Процедури ліцензування. Міністерство економіки відповідає за видачу імпортних та експортних ліцензій, відповідно до Рішення про Контрольний список для експорту, імпорту та транзиту товарів, якщо міністерство охорони здоров'я і Агентства з лікарських засобів і медичної Пристрої рішення за заявками на видачу ліцензій на імпорт лікарських засобів, медичних устаткування та інших продуктів, які можуть бути використані для лікувальних цілей, а також для ліцензування імпорту й експорту наркотичних засобів та прекурсорів. Міністерство сільського господарства та розвитку сільських районів, приймає рішення про запити ліцензування імпорту, експорту та транзиту робочих місць в охороні здоров'я рослин і тварин.

Агентство з охорони навколишнього середовища приймає рішення за заявками на отримання ліцензії на імпорт, експорт і транзит відходів, радіоактивних матеріалів і джерел іонізуючого випромінювання, імпорт і експорт речовин, що руйнують озоновий шар і альтернативні речовини, імпорту та експорту незахищених видів рослин і тварин і грибів, а також суворо охороняється і захищається диких тварин і рослин; ліцензій на експорт, імпорт та транзит знаходяться під загрозою зникнення диких видів рослин і тварин. Міністерство культури приймає рішення за заявками на отримання ліцензій на експорт художню, культурну та археологічну цінність.

Претендент на отримання ліцензії, звернутися у відповідні міністерства у письмовій формі.

Наем іноземного торгового обладнання і військового призначення та подвійного використання невійськових боєприпасів може бути виконана людиною, який зареєстрований в Міністерстві економіки і Міністерстві економіки одержання дозволу на здійснення певної роботи. Дозвіл видається за умови попереднього схвалення Міністерства оборони, Міністерства закордонних справ та європейської інтеграції і Міністерство внутрішніх справ. Міністерство економіки видає ліцензії протягом 7 днів з моменту одержання схвалення згаданих міністерств, і принаймні 90 днів з дати належним чином подав заяву на отримання ліцензії. Дозвіл зазвичай видається строком на один рік, з Міністерством економіки може продовжити термін дії ліцензії до завершення робіт, передбачених у договорі, але не більше 3 років.

Зовнішній торгівлі передбачає, що товари, торгівля якими заборонена в Чорногорії не можуть бути імпортовані. Рішення про Контрольний Список для експорту, імпорту та транзиту небезпечних відходів списки, ввезення яких заборонено у Чорногорії. Вона також забороняє передачу ядерних матеріалів і радіоактивних відходів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]