Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Trening Palaguta Method Full.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
26.04.2019
Размер:
7.34 Mб
Скачать

2.3 Завдання за темою “Використання стандартних програм операційної системи Windows“

При виконанні завдання за темою потрібно:

  1. Виконати завдання у відповідності з індивідуальним варіантом, записати основні дії, що було виконано.

  2. Зберегти документи, що створено, на гнучкий магнітний диск.

  3. Надрукувати документи, які отримано в результаті роботи.

  4. Описати у звіті основні можливості стандартних програм Windows, що використовувалися.

Варіант №1

  1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про День відкритих дверей Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Параметри полів документа встановити рівними 1 см, відступ першого рядка встановити рівним 2 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  2. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему розташування 4-го навчального корпусу Дон дует і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  3. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 348*245-2680/55=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  4. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз:

  5. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Університет” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №2

  1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про День відкритих дверей обліково-фінансового факультету Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Параметри полів документа встановити рівними 1,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 0,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  2. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему розподілу обов’язків деканату ОФФ і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  3. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 1470+280*5/40=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  4. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.з

  5. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Факультет” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №3

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому текст заяви про прийняття на роботу. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити свій підпис і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 5783*12-347/14=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз:

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Робота” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №4

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому запрошення на відкриття нового магазина “Амстор”. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 1,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип магазина і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 845*39-1475/70=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Амстор” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №5

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про сезонний розпродаж у магазині “Best”. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 1,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему розташування магазину і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 2748+1456/644*12=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Best” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №6

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому анонс телепередач на каналі “Интер”. Параметри полів документа встановити рівними 1,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип телеканалу і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 644+14*240/15=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Интер” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №7

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому перелік послуг салону краси “Імідж +”. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 1,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему розташування салону і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 1247*13-644/12=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Імідж” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №8

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому розклад автобусів 77 маршруту. Параметри полів документа встановити рівними 3,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему маршруту автобусів і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 848*5-247/3=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Автобус” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №9

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому меню кафе “Апельсин”. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 3,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 5400-218/14*49=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Апельсин” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №10

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про продаж автомобіля “Ford”. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 944*11-444/15=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Ford” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №11

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про набір співробітників у відділок ПриватБанку. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 3,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип банку і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 5450+13*847=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Банк” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №12

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому афішу кінотеатру Шевченко. Параметри полів документа встановити рівними 3,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 5800+675*13/21=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Кінотеатр” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №13

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати презентацію продукції торгівельної марки “Марічка”. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 1,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип торгівельної марки і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 12600/430+857*10=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Марічка” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №14

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про підвищення тарифів на газ. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 873*105-14/0,13=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Газ” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №15

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому перелік найкращих 10 альбомів української та російської естради. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 3,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип хіт-параду і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 950*450-115/3=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Альбом” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №16

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому заяву про надання відпустки. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 1 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити власний підпис і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 677*7+985/15=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Відпустка” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №17

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про розпродаж у зв’язку з реконструкцією магазину “Меролла” . Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 4,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему розташування магазину і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 794+335*19/4=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Меролла” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №18

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому розклад потягів “Луганськ – Сімферополь”. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 897*10-415/6=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Потяг” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №19

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про карантин. Параметри полів документа встановити рівними 1,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити власний підпис і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 9905/15-14*104=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Карантин” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №20

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, створити в ньому рекламний проспект фірми “АМІ”. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 3,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему розташування офісу і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 849/17+147*503=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “АМІ” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №21

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому програму фестивалю “Сезони моди” . Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип фестивалю і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 1050/20-544*10=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Фестиваль” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №22

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, створити в ньому прайс-лист магазину “Мобілка”. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип магазину і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 764*15+16/0,25=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Мобілка” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №23

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, створити в ньому меню ресторану “Маракеш”. Параметри полів документа встановити рівними 2,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 3200/15-70/0,3=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Маракеш” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №24

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, створити в ньому презентацію продукції Oriflame. Параметри полів документа встановити рівними 1.5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип компанії і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 640/0,15+1490/26=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Oriflame” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №25

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, створити в ньому оголошення у газеті про продаж квартири. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 1,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

2. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  1. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 2400*0,2-730/0,75=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  2. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  3. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Квартира” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]