Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
переддипломна_практика_спец.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
780.8 Кб
Скачать

Навести розрахунки планового обсягу прибутку та рентабель­ності господарської діяльності закладу.

Оцінити рівень організації облікової діяльності закладу:

  • ознайомитися з формами обліку, наявністю та використанням об­числювальної техніки, документооборотом, порядком зберігання документів; навести форми статистичної та фінансової звітності закладу (дод. Д);

  • ознайомитися з організацією обліку товарно-матеріальних, грошо­вих коштів;

  • зробити висновки щодо ефективності організації бухгалтерського обліку.

Розділ vі. Індивідуальне завдання

Індивідуальне завдання студент-практикант отримує у керівника дипломного проекту.

Індивідуальне завдання має містити такі питання для спеціалістів:

  1. Дослідження регіонального ринку продукції та послуг харчування за­даного регіону, де проектується або реконструюється підприємство, згідно теми дипломного проекту.

  2. Визначення обсягу попиту на продукцію харчування та можливос­тей ринку.

  3. Вплив конкуренції тa інших зовнішніх факторів.

  4. План і стратегія маркетингу.

  5. Розрахунок необхідної кількості місць у підприємствах харчування для даного регіону.

  1. Визначення можливих типів підприємств для проектування.

  2. Розробка виробничої програми підприємств, що проектуються.

  3. Складання попереднього плану основних економічних показників підприємств харчування, необхідних для даного мікрорайону.

  4. Визначення підприємств для проектування.

Примітка. Акти оформлюють відповідно до вимог та надають у додатках до звіту.

IV. Підведення підсумків практики

Після закінчення терміну переддипломної практики студенти по­винні представити керівнику практики від вищого навчального закладу для перевірки, рецензування і допуску до захисту письмовий звіт із практики та індивідуальне завдання з використанням комп'ютерних тех­нологій у встановлений термін (не пізніше, як за три дні до закінчення практики). Зразок титульного аркушу звіту з переддипломної практики наведено у додатку А. Крім того, подається щоденник практики з відгуком і позитивною оцінкою, від керівника закладу ресторанного господарства – бази практики про виконання студентом програми переддипломної практики.

Звіт з практики має містити відомості про виконання студентом усіх завдань програми переддипломної практики та індивідуального завдання, що пов'язане з темою дипломного проекту, якщо воно мало місце. Звіт повинен включати титульний аркуш, зміст, основну частину, додатки. Обов'язковим є наявність висновків та пропозицій, яких потребує зміст завдань.

Формою підсумкового контролю переддипломної практики сту­дентів є диференційований залік, який проходить у вигляді захисту здійснених студентом розробок.

Студенти, які без поважних причин не виконали програму практи­ки і не отримали заліку, до написання дипломного проекту не допуска­ються і відраховуються з університету.

Інформація про хід переддипломної практики та її підсумки об­говорюється на засіданнях кафедри технології харчування та готельно-ресторанної справи, а її загальні підсумки підводяться на засіданні Ради факультету технології оздоровчих продуктів та готельно-ресторанної справи.