Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
42
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
374.27 Кб
Скачать

2.6.3. Порядок підсумкового контролю знань

Підсумкове оцінювання знань студентів денної форми навчання з дисципліни «Рекламний креатив» здійснюється виключно за результатами поточного контролю. Одержані студентом бали за систематичність та активність роботи протягом семестру та виконання ряду вибіркових завдань додаються.

Для студентів заочної та вечірньої форм навчання проводиться екзамен у письмовій формі. На екзамен виносяться теоретичні питання та ситуаційні завдання, що потребують творчої відповіді та уміння синтезувати набуті знання і застосовувати їх для вирішення практичних завдань. Екзаменаційний білет для вечірньої форми навчання містить 6 завдань, п’ять із яких – теоретичні питання, а п’яте – творче завдання. Для заочної форми навчання екзаменаційний білет містить 10 запитань, дев’ять з яких – теоретичні питання, а одне – творче завдання. Кожне із завдань оцінюється за шкалою від 0 до 10 балів залежно від рівня знань.

Результати екзамену оцінюються в діапазоні від 0 до 60 балів включно. У разі, якщо відповіді студента оцінено менше, ніж у 30 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами екзамену, а набрані за екзамен бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни для студентів вечірньої та заочної форм навчання складається з суми балів за поточну успішність та за виконання екзаменаційних завдань.

Студенти, що набрали за вивчення дисципліни:

90-100 балів одержують оцінку «А» – відмінно;

80-89 балів - одержують оцінку «В» – добре;

70-79 балів - одержують оцінку «С» – добре;

66-69 балів - одержують оцінку «D» – задовільно;

60-65 балів - одержують оцінку «E» – задовільно;

21-59 балів - одержують оцінку «FX» – незадовільно з можливістю повторного складання заліку/екзамену;

0-20 балів - одержують оцінку «F» – незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни.

Визначені таким чином оцінки разом з результатами поточного контролю вносяться викладачем в залікову відомість та залікову книжку студента.

2.6.4. Критерії оцінювання відповідей на теоретичні питання

Оцінка „10 балів” ставиться за умови, якщо студент дав повної правильної, ґрунтовної відповіді на поставлене питання з обов’язковим наведенням прикладів, при цьому показав високі знання понятійного апарату, чинних нормативно-правових актів, спеціальної літератури, уміння аргументувати своє ставлення до відповідних категорій, понять, залежностей, явищ тощо; доповнив свою відповідь прикладами з господарської практики та статистичними даними.

Оцінка „6-8 балів” ставиться за умови, якщо студент у цілому відповів на поставлене запитання, але не спромігся переконливо аргументувати свою відповідь, помилився у використанні понятійного апарату, чинних нормативно-правових актів, показав незадовільні знання літературних джерел, господарської практики, статистичної інформації, не навів приклади.

Оцінка „0 балів” ставиться за умови, якщо студент дав неповну відповідь на поставлене запитання в загальних виразах, показав незадовільні знання понятійного апарату, нормативно-правових актів, спеціальної літератури, господарської практики, статистичної інформації або взагалі нічого не відповів на поставлене запитання.

У разі використання заборонених джерел та підказок студент видаляється із аудиторії та одержує загальну оцінку у 0 балів.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr