Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
43
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
478.21 Кб
Скачать

Конвертація балів за дисципліну в традиційну оцінку та в оцінку за шкалою ects Критерії оцінки студента з дисципліни

В оцінку з дисципліни входять бали поточної навчальної роботи, за виконання індивідуального завдання і підсумкового модульного контролю.

За рішенням Вченої Ради ДДМА і кафедри в оцінку студента з дисципліни можуть входити заохочувальні бали за.

- призове місце у внутрішньовузівському турі олімпіади з дисципліни (5 балів);

- призове місце у всеукраїнському турі олімпіади з дисципліни (10 балів);

- публікація або декілька публікацій (в т.ч. у співавторстві) у виданнях, зазначених „Реєстром...” ВАК України – 10 балів;

- публікація або декілька публікацій (в т.ч. у співавторстві) у збірниках матеріалів конференцій, що зареєстровані МОН і МОЗ України – 5 балів;

- авторство або співавторство у патенті (деклараційному патенті) України – 10 балів;

- активну роботу студентів у студентському науковому товаристві кафедри з доповідями на конференціях, публікаціями та іншими результатами творчої діяльності (5 балів).

Максимальна кількість балів за дисципліну складає 200 балів.

Кількість балів, що набирає студент з дисципліни, конвертується за шкалою у традиційну оцінку.

Шкала конвертації балів у традиційну оцінку з дисципліни «Біостатистика»

Кількість балів з дисципліни

Традиційна оцінка в залікову книжку

0 – 115 балів

Незадовільно

116 – 137 балів

Задовільно

138 – 164 балів

Добре

165 – 200 балів

Відмінно

Об’єктивність оцінювання навчальної діяльності студентів перевіряється статистичними методами (коефіцієнт кореляції між поточною успішністю та результатами підсумкового модульного контролю).

Ведучій викладач групи (підгрупи) ) своєчасно інформує студентів про результати підсумкових контрольних заходів, розраховує і виставляє бали і оцінку з дисципліни у журнал викладача, заповнює відповідні графи „Журналу обліку успішності студентів з дисципліни” і „Відомості успішності студентів з дисципліни”.

Викладач, який приймав модуль, ставить оцінку з дисципліни і підпис у залікову книжку студента і відомості успішності. В журналі викладача і відомості деканту проти прізвища студентів, які не з’явились на останній модульний контроль, але повністю виконали вимоги навчального плану і навчальної програми з дисципліни, викладач виставляє позначку „не з’явився”. Проти прізвищ студентів, які не повністю виконали вимоги навчального плану і навчальної програми з дисципліни, викладач виставляє позначку „не допущений”. Заповнена відомість підписується завідувачем кафедри і подається в деканат не пізніше наступного дня після складання модульного контролю з дисципліни.

Інформація про тих студентів, яким не зарахований підсумковий модульний контроль направляється в деканат із зазначенням причини незарахування:

а) студент не набрав мінімальної кількості балів за поточну навчальну діяльність і не допущений до підсумкового модульного контролю;

б) студент складав підсумковий модульний контроль, але набрав на ньому менше 50 балів;

в) студент має невідпрацьовані пропуски занять і (або) лекцій;

г) студент не з’явився на підсумковий модульний контроль.

Соседние файлы в папке Довідники БІОСТАТИСТИКА+СОЦМЕДИЦИНА