Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
43
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
478.21 Кб
Скачать

Критерії оцінки самостійної роботи

Оцінювання самостійної роботи по підготовці до практичних занять (теоретична підготовка та опрацювання практичних навичок) здійснюється на під час поточного контролю теми на відповідному аудиторному занятті.

Оцінювання роботи по самостійному опрацювання тем, які не входять до плану аудиторних занять проводиться під час індивідуальної роботи викладача зі студентом на практичному занятті і на підсумковому модульному контролі.

Виконання індивідуального завдання оцінюється у балах наступним чином: ”виконано” – 3 бали, „не виконано” – 0 балів.

Критерії допуску до підсумкового модульного контролю

Максимальна загальна кількість балів за поточну навчальну роботу студента на практичних заняттях і за виконане самостійне індивідуальне завдання – 120 балів.

Студент допускається до підсумкового модульного контролю за умови виконання навчальної програми, відпрацювання пропущених лекцій і практичних занять та якщо набрав не менше 66 балів: за поточну навчальну роботу на практичних заняттях 63 бали (7 балів х 9 практичних занять) і за виконане індивідуальне завдання 3 бали.

Критерії оцінки на підсумковому модульному контролі

Підсумковий модульний контроль здійснюється по завершенню вивчення модуля у межах аудиторного часу за розкладом за наявності залікової книжки студента і включає перевірку теоретичної підготовки (засвоєння програмних питань) та практичної підготовки (практичних навичок і вмінь).

Максимальна кількість балів підсумкового модульного контролю складає 80 балів.

Підсумковий модульний контроль зараховується, якщо студент демонструє теоретичну підготовку і володіння практичними навичками та набрав не менше 50 балів.

Шкала оцінок на підсумковому модульному контролі

Кількість балів на підсумковому модульному контролі

Традиційна оцінка

0 – 49 балів

Незадовільно

50 – 60 балів

Задовільно

61 – 70 балів

Добре

71 – 80 балів

Відмінно

Оцінювання виконання завдань підсумкового модульного контролю здійснюється викладачами за участю зав.кафедрою протягом контрольного заняття. Викладачі, які проводять підсумковий модульний контроль, розраховують бали і виставляють їх кількість у „Журнал обліку відвідувань та успішності студентів” та ставлять особистий підпис в день проведення модульного контролю.

Практичні навички і вміння до підсумкового модульного контролю

  1. Складання макетів таблиць для розробки статистичних матеріалів.

  2. Вибір і побудова графічних зображень статистичних даних.

  3. Вибір, обчислення та оцінка статистичних показників (відносних і середніх величин, показників динамічного ряду, стандартизованих показників) і параметрів статистичних сукупностей в медичній практиці.

  4. Обчислення та оцінка достовірності результатів медико-біологічних і клінічних досліджень.

  5. Вибір факторів ризику, обчислення та оцінка показників ризику в епідеміологічних дослідженнях.

Соседние файлы в папке Довідники БІОСТАТИСТИКА+СОЦМЕДИЦИНА