Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

В+залі+очікування_PDF

.pdf
Скачиваний:
6
Добавлен:
08.06.2015
Размер:
9.6 Mб
Скачать

[Victor Shultz]

Арабо-ізраїльськівідносини

Навіщо мені знати як лихі араби ненавидять жидів? Як каміння знайдене на березі йорданської ріки, Летить у сторону Ізраїлю і трощить голови бридкі? Як палестинці валяються без ніг чи голови, І діти їх несуть їм рештки тіла плачучи?

«Аллах акбар» - кричить орда шиїт вступивши в СекторГаза. «Ахарай» - кричать евреї до своїх– «Ми проклинаємо Аллаха»! Арафат, Шарон, Рабин, Аббас, якийсь Об'їбас, хто там ще?

Скільки всіляких дебілів на світібуло і є?

Наука Міжнародні відносини та Іваницька знають все це.

Екзамен, димломна і капкан на шиї

Пройнявшись темою дипломноїроботи

Ізнайшовши тло екзаменованихпитань Ти будеш у полоні сліпучої мороки

Стогнати мізками і шиєю від поставленихпередсобою чортових завдань

Іупаде на тебе тягар божевільної тревоги

Ізаплеще в лодоні розгубленістьтвоя

Ех, чортові рядки компілятивної роботи І екзаменованих питань нікчемна суєта!

Ти шиєюпередусім будеш страждати Незчулишся як голову зкує тугий капкан Безпорадно будеш порятунку ти шукати Але не знайдеш в своїй кімнаті його сам...

[Аннотаціядоекзамену з міжнародних відносин. Експромти]

Raimon Fullbright

Я буду в однихрядах з Верховлюком і Цюпійом,

Завірюхоюі Гарматюком І відчуюяк чоловіка трахають cтарим, жіночим пісюном.

Ним сунуть так як - кита гарпуном Крутись-вертися ти в'юном Не омине тебе такий Содом...

J.T. Kill

Не допоможуть тут й Зінько з Попом! Все буде марним - благання, крики, гроші! Вона візьме вас тим старим прутом

І лиш прошепотить: Тримайтеся мої хороші!

Victor Shultze

Ага, старим прутом буде вона вражати?

Ябуду це все, к їбеням, ігнорувати І навіть більше я скажу:

Мені на все це наплювати.

Ярафінаду на екзамен кілограм візьму І перед нею буду його плямкати-жувати Нехай діабет вона ще раз проклине Але не трогає мене.

Paul Weissman

Ох, бідолашні ви мої...

На що ідете ви, куди? Невже так страшно все буде, Що будуть трахати тебе? Як співчуваюзараз вам,

Не побажав би й ворогам! Одне скажу лиш вам рибьята: БЕРІТЬ ЗСОБОЮ СЛАДКУ ВАТУ!

White Bush-Obama son

І, мушу я, мої хороші, вам сказати Якби не ви, мої ребята, Мені було б уже на це усе насрати, Але, коли згадаю цю каргу, Мене ломає так, що я в брєду Їбати хтіла, та я не давсь

Забив на неї тай в Київ я подавсь.

Додаток

Переписка

Віктора Павліка з США і R_Fullbright з України

Від редактора

Дана переписка вміщує в собі листи від V_Shultz та P_Weissman (на час їх перебування в США в травні-вересні 2008 року) до R_Fullbright ( який перебував в це й же самий час в Україні з постійними візитами по різних містах) і навпаки. Текст переписки подається в оригіналі зі всіма помилками та неточностями. Свої листи V_Shultz та P_Weissman писали від третьої особи яку вони назвали ВікторПавлік.

(Перший лист від Віктора Павліка втрачено)

Thu, 08 May 2008 17:01 за Києвом/ 10:01ам по Нью-Йорку: Fullbright

Екзамен здав на 4. Майже всім виставив автомат. Здавали я, Дреб(не здав), Моня(нездав), Руслан(не здав), Рибак(наш,не з фізмата, но тоже не здав) Оля(здала).Вам всі передавали прівет, асабліво Каріна з Катьою (кажуть шо збираються в арабські емірати,може пиздять!?не знаю) Пишіть як живете,як працюєте, скільки бабла отримуєте?:) вобще, як пендоси і пендоски, дуже кончені люди чи ні? Всьо ж дуже інтірєсно так шо не баріться і відписуйте назад. О, мало не забув , вам горілку продають чи кажуть шо дуже малі :) і ви вбиваєтесь пивом. Наканєц паслєдній штріх - "апасний штріх" Павльо ше до міліції чи до армян не доїбався?

09 May 2008 06:26 по Києву /11:26 pm по Нью-Йорку: Віктор Павлік

Да бля РОма! Як поняв шо коло нас живут армяни? действітєльно напроти нас живут армяни. В них BMW, Mitsubishi, Jeep і т.п. а в нас тільки гараж. І такий заєбітєльський гараж Рома шо ти собі не представляєш. А ще Рома знав би ти як ми пишемо тобі це пісьмо...кириличних символів то нема, сука, навмання ліплю ці букви...а ще ж такі п'яні , бляяяяяя!! А з горілкою РОма проблем нема бо вона ще не закінчилась........хотя не, уже закінчується. Пиво тоже не продають до 21. но в нас є кому купувати. А..... Рома, тут є дівчина з Львова по імені Марта, без неї нікуди. Хух..

За Оля ми рада, шо вона здала екзамен, за Моня наша тоже дуже радоватся( Як бачиш, все-таки Рома забувається трошки рідна мова) Ну Дребущак канєшно....та хулі Дребущак, Як там Семенюк, га?

А пропіндос в в слідуючому пісьмі ...

Пока

(Тут 1 лист від Fullbrightвтрачено)

Thu, 12 May 2008 05:18 по Києву/ 10:18рм по Нью-Йорку: Віктор Павлік

Здравствуй Рома. Уже більше тижня живем у ДЮСШ…. тьфу ти - у США блядь! Лист тобі ми вирішили писати від третього лиця, бо сука довго билися від кого писати. Паша вчора увечері добряче начудив. Купили ми значить1,78 л. текіли. Почали її пити, потом пили разом з Спрайтом(Текіла Бум). Потом разом з горілкою. Тут і Павло вийшов з себе. Все... Босим бігав навкруги дому, кричав незрозумілі слова типу Windows, XP, Apple juice, together, because, translator, ну і так далі - всі слова,які вивчив перед від’їздом до США. Короче наткнувся він на армян (живуть напроти нас), це було 2 год. ночі. І тут почалось братання народів. Паша уже почав говорити по-армянськи, потом Вітя виніс на ганок (це все на ганку було) недопиту текілу, але пили українську горілку, вона їх здивувала більше. Звати їх було Ваге , Нарік і ше один. Паша наполягав, щоб вони загнали свою беху в наш гараж, бо він пустий. Вони чогось не хотіли, але він наполягав. Зійшлись на тому, що вони будуть просто підганяти автомобіль до нашого дому. Як тільки Вітя його не відтягував від них, що не робив.... але Паша був невміняємий. Ну потім Вітя рознервувався і заснув. Та шо я про Пашу та про Вітю. Ти як там? Як екзамени, саме главне? коли там в табір їдеш? Там всім передай привіт від нас. І ше Паша з Вітьою просили шоб ти позбирав e-mail адреси в одногрупниківі прислав їмже. Хай Дребущак собі створитье-майл.

> Температура тіла у Павла = 37.1 С˚. У Віті = 36.8 С˚. Пульс стабільний. Ну нормально. Ну все Рома... пиши, боцікаво шо там, як там...

Sat, 17May 200812:20по Києву/ 05:20аmпо Нью-Йорку: Fullbright

> По-перше вам привіт від усіх , особливо від Светки і Вані бо вони дуже за вас переживають і скучають. Тепер новасті - екзамен в цього йобаного придурка ,осла египетського, чурку совецького , урода , козла ,гандона штопаного, підараса магаданського, трясця йому - ********** - здав на трійку но то ерунда, я плював на нього і його оцінку гівняну. Психологію йду ше здавати в понеділок. А теперь харошие новасти - Дребущак 9 травня поїхав в свій Камянець з друзями(нас тоже приглашав , но ми не рішились) і сука, зламав, сука ногу(в гіпс намісяць-півтора, а то й на три як буде погано зростатись). Позавчора в Вінниці біля "Книжки" був концерт ДДТ, там много наших було, ну шо ще в нас такого було!?...а, наш олежка збирається купляти собі новий ав- томобіль(99-ку чи9-ку з салона в кредит), шо воно з цього вийде я навіть не знаю, бо 95-й бензин по 6,25грн, а в вас почом? І вабще ви абіщалі мнє напі-

сать про пендосов і пендосок, а не напісалі (кстаті то на фоткє пендоски чи магдени?)!

А я вже жду 31 травня шоб вїбати в ту блядську кацапську адессу, навіть вже потрохи купляю горілочку:) щодо е мейл? то пишіть на цей бо остальні я вже хуй понахожу., а дребущаку може якось передам щоб создав ящик.... на цьому закінчую, числа не знаю, місяць на небі ,а рік такий самий як у вас, за цим поцілуйте в .....щоки (особенно семенюк, а ви шоподумали?) нас!

Рома (мТм)

Sat, 24 May 2008 12:02 за Києвом/ 05:02ам за Нью-Йорком: Fullbright

Ау пендоси, як там ви? чого не пишете? Чи може вас уже в тюрму посадили на 15 суток? Випишіть бо ми тут всі вже знервились.

Рома (ну і там решта наших і не наших украйонців) МТМ

Sat, 31 May 2008 20:14 по Києву/ 02:14 рм по Нью-Йорку: Павлік

Прийом, прийом, перший вийшов на связь, перший вийшов на связь. Ситуацiя стабiльна, держимо оборону плацдарму. Прийом. Боеприпасiв хватае,моральний дух солдат на подйомi. Чекаю подальших розпоряджень. Прийом. Як Приняли????

(Тут 1 лист від Fullbrightвтрачено)

12.06.2008Павлік

Рома, я знаю в тебе немає часу, але зареєструйся на сайті vkontakte.ru і подивись фотографії. Мене ти тут зможеш знайти під ім’ям Pol Bilodid . Just do it!!!

(Fullbright прислухався поради Павліка і зареєструвався. Далі переписка йшла самечерезцю соц. мережу)

09.08.2008о 10:16по Києву: Віктор Павлік

Рома шо це там за хуйня в Грузії твориться? Ти не думаєш взяти участь в миротворчій місії?

09.08.2008о 10:50по Києву: Fullbright

Та яка хуйня? Сумкискладені , білети ше не куплені бо не хватає грошей(всьо баблопотратив на гранати)

09.08.08 Віктор Павлік

Ну а сам то як? Ти десь працюєш? Раскажи что делаєтся са страной? Вчора один америкос говорить Павліку що, мовляв, ви знаєте, совєцкий союз на Грузію напав! Думаю який блядь совецкий союз? От такі от Рома неймовірно тупі люди. Вони до цих пір думають, що в східній Європі комунізм. Шо хоч роби з ними.

09.08.08 Fullbright

Постійно не працюю, халтурю машиною . Вожу дорожне начальство по Україні як прийдеться, але дуже рідко. Нудно так шо піпец, постійно треба дивитись за малою, в садік завези , з садіка забери, мамку на роботу закинь,батька з роботи забери... дурдом. Забув вам написати шоб ви гарно обмили моє паступлєніе в Національний транспортний університет (ше й на бюджет) А так у нас все як завжди, був в Франківську після потопу - в житті такої хуйні не бачив, страшно блядь, як після Апокаліпсису... Ше вспомнив темуїхав якогось дня через міст(той шо через буг) і побачив Моню прогулівающімся з какой-то страшненькой тьолкой (не Вітючкою!!!!!!!!) Довго ржав аж поки недоїхав до Чехова де спинили менти но все одно прикольно. На цьому вам кажу гудбай , піду їсти коровай.

Romati Sailor

P.S. В лагері діти прозвали мене "майор Пейн" то вже думаю може змінити псевдонім...ну всьо, пиши пісьма америка.

14.08.08 Віктор Павлік

Роматі напиши яка там процедура з цею практикою, коли останні строки подачі журналів і як їх заповняти??? І взагалі чи є у нас шанси здати практику? мТм.

14.08.08Fullbright

Які до біса журнали? Я взагалі не знаю де мій, надіюсь шо у Віти Тітечко, але боюсь шо десь забув. Щодо термінів то здається хтось мені розказував шо можна здавати мало не весь вересень, але достовірних відомостей не маю. Щодо процедури і ваших шансів, то процедури я знову ж таки незнаю,а шанси у вас такі ж як і в мене(досить великі). Як каже мій шурак:"Бабло побеждает зло" так шо не бздіть діти мої і вкалуйте на вуйка Сема спокійно.

З найкращими побажаннями від генеральної філії "мТм" в Україні і Вінницькій області в.о. директора товариства Роматі Sailor

15.08.08 Віктор Павлік

Дякую колего за інформацію. Ваші побажання врахуємо. Маємо до вас питання. Чи не потрібно вам якої-небудь цифрової техніки, бо тут все неймовірно дуже дешево. Так шо чекаємо від вас замовлень.

З повагою ваш колега дочірньої філії «МТМ» в США - Віктор Павлік.

17.08.08 Віктор Павлік

Рома шо це там за жара в Україні? бо слухаю укр. Радіо, говоре, щожарко до чортів. Чимзаймаєшся?

(Далі втрачено кілька листіввід В.П. і від Fullbright)

02.09.08Fullbright

Бальшой і пламєнний прівєт з України. Гроші шо ти мені був винен передали, дякую шо ти не забув, бо я вже й не помнив про них. Всі вас дуже чекають, бо по істфаку ходять чутки що група А створила в штатах діаспору,сьогодні викладачі на перекличці афігєвалі коли називали чотири прізвища з нашої групи ,а ми казали (далі пряма мова): ...в Америці!...і так 4 рази. Коли прилетите в Україну (якшо не помиляюсь то 11 вересня) подзвоните, я буду в Києві бо в мене установча сессія в університеті, може приїду вас зустрічати. Да, і ще передасиш Павлу шо Каріна (та которая Доронічева) казала щоб він безподарунка (маленьку статую свободи) для неї, навіть не прилітав.

03.09.08 Віктор

Рома!!!Ти палиш кантору бляха муха. Всі повинні знати, що я зараз в Україні, але хворий (лежу в лікарні з бронхітом)!!! Передай будь ласка тому, хто буде питати. В Павла подібні проблеми, але він лежить в іншій лікарні і з якоюсь іншою болячкою. Ти пойняв? Тепер, що з практикою? Скажи блядь тим казлам, що в мене всі бумаги є блядь, тільки я хворий зараз! А от Валєнтін дійсно не повернеться. Я бачив його, Господи прости, але про це пізніше. У п’ятницю їду в Нью-Йорк на тиждень до дядька, а вже після вилітаємо в Київ. Саша Гайдай буде десь 5-6 числа (вона нам більше не треба в Америці…ха-ха- ха). Скучаю за бідним, але таким насиченимукр. життям!

03.09.08Fullbright

Щодо "паліва контори" то те, шо знають на істфаці необов’язково знають по всьому універі. Гушеватий казав здавати практику до 4 чи5 числа, але ше ні в кого нічого нема навіть близько. Так шо не переживайте. Ми"адєссіти" починаєм писати тільки післязавтра і це може розтягнутись до середини вересня, по крайній мірі в мене...не бздіть нічого, дєті мої, всьо будєт заїбіся(прошу вибачення за використані в тексті матюки і кацапізми) з повагою Роматі

Sailor

07.09.08 Віктор Павлік

Ах Рома Рома бля!! Чо ж ти не поїхав з нами, га? Зараз сидимо в мого дядька бухаєм в Нью-Йорку і нехватає тебе…ладно…ну ти там об’яви, що ми зараз хворі і лежимо в лікарні..ну йоб тить…в терапії якісь там з якимось запаленням легенів (ну це в мене, не знаюяк у Павла).Але ми зараз в Брукліні… Рома, ну тамрозчитаємся…

08.09.08Fullbright

Ви чорти! я вже скільки раз просив сказати коли і в скільки ви прилітаєте!Я ж сижу в Києві то може приїду зустрічати вас пендосів якшо в мене не буде пар. Ну всьо пока, йду пити горілку....."я хуй лажил на калликтифф"

09.09.08 Віктор Павлік

Ну Рома, ну шо це за нєтєрпєніє? Прилітаємо 11 септембра приблизно в 11ранку. Було б дуже добре, що б ти нас зустрів. Ну а ти що потім їдеш в Вінницю?Ми з Павлом от тільки прихали з Манхеттена. Ну це бля обще! Карочє треба бачити!Може все-таки поїдеш на наступний рік сюди, не пожалкуєш!! Пиши Рома які тамізмєнєнія, чекаємо.