Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova (1).doc
Скачиваний:
316
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
3.83 Mб
Скачать

Висновок

Таким чином, із проаналізованого дослідження можна зробити наступні висновки та узагальнення:

Тур - це програма, в межах якої реалізується мета перебування людини поза постійним місцем проживання, складена з урахуванням індивідуальних побажань, і комплекс заходів по її реалізації на відповідному якісному рівні.

Україна — край прекрасних традицій, дивовижних звичаїв, обрядів та мелодійних пісень. В Україні проводиться багато фестивалів, побувавши на яких можна відкрити для себе цікаві сторони життя українців, їх таланти, сучасне прочитання історії.

Фестиваль «Respublica» (укр. «Республіка») — музично-мистецький фестиваль сучасного вуличного мистецтва, який проводиться щорічно у Кам'янець-Подільському. Тур розроблювався до Камянец-Подільського на даний фестиваль.

Тур розрахований на 4 дні, є груповим на 12 чоловік, автобусним.

Перевага даного туру в тому, що турист може відвідати не лише сам фестиваль, а й отримати екскурсійні послуги, що дасть можливість провести вільний час більш цікаво та пізнавально.

Щоб просувати нові тури, досліджуваній компанії «Кий авіа» варто здійснювати такі заходи:

1) Треба туроператору укласти угоди з засобами розміщення і харчування, якщо на турфірмі немає екскурсовода, угода укладається з екскурсійним бюро.

2) Важливим етапом у просуванні туристського продукту є формування збутової мережі. Процес розробки збутової стратегії туроператора «Кий Авіа» проходить наступні етапи: Визначення зовнішніх і внутрішніх факторів, що впливають на організацію збутової мережі. Постановка цілей збутової стратегії. Вибір каналів збуту й методів керування ними. Аналіз і контроль за функціонуванням збутової мережі. У даний час туроператор «Кий Авіа» використовує для своєї рекламної діяльності такі види реклам, як: реклама в пресі (газети, журнали, спеціалізовані каталоги); реклама на електронних носіях; реклама на радіо; зовнішня реклама; візуальна реклама.

Завдяки запропонованим заходам компанії буде легше просувати свої тури кінцевому споживачеві.

Список використаних джерел:

  1. ГОСТ 28681.1-95 Межгосударственный стандарт. Туристско-экскурсионное обслуживание. Проектирование туристских услуг // Правове регулювання туристичної діяльності в Україні: Збірн. норм.-правов. актів / Під заг. ред. проф. В.К. Федорченка. – К.: Юрінком Інтер, 2002.

  2. Про затвердження Правил користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг: Наказ Держтурадміністрації України від 16.03.2004 № 19

  3. Агафонова Л. Г., Агафонова О. Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. — К.: Знання України, 2002. — 352 с.

  4. Александрова А.Ю: Международный туризм: Учеб. пособие для вузов. М., 2008.

  5. Голуб А.А.,СтруковаЕ.Б. Економіка природокористування. – М.: Аспект Пресс, 2004

  6. Горішевський П. А., Красій Р. П. Організація роботи туристичної фірми: туроператорська та турагентська діяльність. — Івано-Франківськ, 2002. — 392 с.

  7. Громов А.К. Стратегический менеджмент в туризме. – Х.: Олди-Плюс, 2005.

  8. Демьяненко С.Р. Основы планирования туристской фирмы. – К.: Высшая школа, 2004.

  9. Жукова М.А. Индустрия туризма: менеджмент организаций. – К.: РНМК, 2004

  10. История США: Грег Вард — Санкт-Петербург, АСТ, Астрель, 2009 г.- 256 с

  11. Любіцева О.О. Методика розробки турів. Навч. посібник. – К.: „Альтпрес”, 2003. – 104 с.

  12. Менеджмент туристичної індустрії: Навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Ігор Миколайович Школа (ред.). – Чернівці : Книги-ХХІ, 2005. – 596 с

  13. Сокол Т. Г. Основи туристичної діяльності. — К.: Грамота, 2006. — 263 с.

  14. Ткаченко Т. І., Гаврилюк С. П. Економіка готельного господарства і туризму. — К.: КНТЕУ, 2005. — 180 с.

  15. Федорченко В.К., Мiнiч I.M. Туристський словник-довідник. – К.: Дніпро, 2000.

  16. www.wikipedia.org

  17. www.tourism.gov.ua

Додаток 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]