Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova (1).doc
Скачиваний:
316
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
3.83 Mб
Скачать

Технологічна карта туристської подорожі за маршрутом

Фестивальна Україна: музичний фестиваль «Respublica

1. Основні показники маршруту:

Вид маршруту кільцевий, груповий,автобусний (за конфігурацією маршруту, за формою організації, за видом транспорту)

Термін подорожі (дн./ночівель) — 4 дн/3 н

Число туристів в групі — 12 туристів

Початок обслуговування на маршруті першої групи — 16.09.14

Початок обслуговування на маршруті останньої групи —

Закінчення обслуговування останньої групи — 18.09.14

Вартість путівки – _2886,72 грн._(може змінюватися в залежності від обраного розміщення)

Місяць року

Кількість турис­тів в місяць

Графік заїзду туристських груп за датами місяця

Кількість груп в місяць

вересень

12

16.09.2014-18.09.2014

1

Адреса туристського підприємства, з якого починається подорож: м. Київ туроператор «Кий Авіа»

Проїзд до початкового туристського підприємства: трансфер Так

Інформаційний листок до путівки туристської подорожі

«Фестивальна Україна: музичний фестиваль «Respublica»

1. Груповий (12 туристів) подієвий автобусний тур за кільцевим маршрутом з 16.09.14 по 18.09.14 здійснюється за замовленням туристів з України.

Автобусний тур. Перевезення здійснюються компанією «ІнтерТрансСервіс».

2.Програма обслуговування:

Перший день: виїзд м.Київ, прибуддят до м.Камянец-Подільський, поселення в готелі «Подільский», обід в готелі, оглядова екскурсія містом, вільний час, вечеря в готелі, відвідування фестивальних заходів (1 день відкриття фестивалю)

Другий день: сніданок в готелі, екскурсія до Хотинської фортеці, обід в готелі, вільний час, відвідування фестивалю Respublica ( 2день присявечний мистецтвознавству), вечеря в готелі

Третій день: сніданок в готелі, екскурсія Кришталевої печери, обід в готелі,вільний час, закриття музичного фестивалю Respublica, нічліг в готелі

Четвертий день: сніданок в готелі, виїзд з готелю, відправлення з Камянець-Подільського в м.Київ

Вартість туру на 1 людину становить: 2886,72 грн.

Ка́м'яне́ць-Поді́льський (колишні назви — Кам'янець, Кам'янець-Подільськ (1795–1944)) — місто обласного підпорядкування в Україні, центр Кам'янець-Подільського району Хмельницької області, з 22 березня 1919 по листопад 1920 — столиця України; значний економічний, освітній, культурний і туристичний центр країни.У Кам'янці-Подільському численні історико-архітектурні пам'ятки — Національний історико-архітектурний заповідник, Історичний музей-заповідник, Замок (XIV–XVI століття, перебудований у XVII–XVIII столітті), Петропавлівський кафедральний костел (XVI століття), дерев'яна Хрестовоздвиженська церква (XVIII століття) тощо.

Хотинська фортеця (рум. Cetatea Hotinului) — фортеця 13–18 століття у місті Хотин на Дністрі, що у Чернівецькій області, Україна. Сьогодні на території фортеці розташований Державний історико-архітектурний заповідник «Хотинська фортеця». Одне з семи чудес України.

Сьогодні на території Хотинської фортеці створено Державний історико-архітектурний заповідник. Тут полюбляють проводити свята козацької звитяги та знімати фільми.

Кришталева — печера, геологічна пам'ятка природи загальнодержавного значення в Україні[2]. Розташована при південно-західній околиці села Кривче Борщівського району Тернопільської області.

Досліджена довжина — 23 км. Середня ширина ходів — 2,0 м, середня висота — 2,7 м. Відома з 1721 року. Вона практично суха і є легкою для проходження. Тут спостерігається впродовж року стала температура (+10,6 °C).

Особливістю печери є те, що в ній підвищена іонізація повітря і води, абсолютна відсутність патогенних організмів, а недавно виявлено мінеральний болотний мул і воду. Усе це робить «Кришталеву» найперспективнішим об'єктом для лікувальних та рекреаційних цілей. Екскурсійний маршрут печери має електричне освітлення і досить зручний. Для його проходження не потрібно спеціального спорядження та одягу. Але деякі позамаршрутні ділянки печери закриті для туристів з метою запобігання порушенню мікроклімату печери та негативному впливові на ріст і збереження кристалів.

Додаток 4

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]