Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Конспект лекций Интел власн.doc
Скачиваний:
40
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
314.37 Кб
Скачать

7. Платежі

7.1. За надання прав, передбачених даним Договором, за технічну документацію та іншу інформацію, вказану в Додат­ку № 4, Ліцензіат сплачує Ліцензіарові таку винагороду.

Варіант 1

(варіант передбачає одноразову сплату чи поетапні платежі обумовленої сторонами суми)

а) сума обсягом _______________ (цифрами та прописом) сплачується при пред'явленні рахунку в трьох примірниках __________ (вказується банк Ліцензіара) протягом _______ днів від дати (вказується суттєвий для сторін факт);

б) сума обсягом _______________ (цифрами та прописом) сплачується при пред'явленні рахунку в трьох примірниках ________ (вказується банк Ліцензіара) протягом ______________ днів від дати набрання чинності цим Договором;

в) сума обсягом _______________ (цифрами та прописом) сплачується при пред'явленні рахунку в трьох примірниках _________

(вказується банк Ліцензіара) та копії акта приймання - здання, передбаченого п. 3.2 цього Договору, протягом _________ днів, від дати прийняття технічної документації;

г) сума обсягом _______________ (цифрами та прописом) сплачується протягом __________ днів від початку ви­робництва (серійного виробництва). (Примітка. У цьому місці в Договорі сторонам слід зафіксувати, що саме вони вважають початком виробництва чи серійного вироб­ництва «Продукції за ліцензією».)

Варіант 2

(варіант передбачає одноразові або поетапні платежі

та подальші поточні відрахування протягом терміну

чинності Договору)

а) першопочатковий платіж обсягом _____________ (ци­фрами та прописом) сплачується протягом днів віддати набрання чинності даним Договором (вказується банк Ліцензіара).

— поточні відрахування (роялті) сплачуються Ліцензіарові в обсязі ________ відсотків від продажної ціни «Продукції за ліцензією» та ______ відсотків від продажної ціни «Спеціаль­ної продукції», виготовленої і реалізованої Ліцензіатом),або:

— поточні відрахування (роялті) сплачуються Ліцензіарові в обсязі _________ (цифрами та прописом) за оди­ницю «Продукції за ліцензією» та __________(цифрами та прописом) за одиницю «Спеціальної продукції», виготовле­ної й реалізованої Ліцензіатом;

Примітка. Сторони можуть не передбачати первинного (паушального) платежу та обмежитися лише поточними платежами (роялті).

б) першопочатковий платіж в обсязі _____________ (циф­рами та прописом), з яких сума в обсязі ___________(циф­рами та прописом) сплачується при пред'явленні рахунку втрьох примірниках __________ (банк Ліцензіара) протягом ________ днів від дати набрання чинності цим Договором (інкасо з негайною оплатою, з наступним акцептом тощо).

Сума в обсязі _______________ (цифрами та прописом) сплачується протягом _________ днів після передання технічної документації, вказаної у ст. З цього Договору. Оп­лата виконується в тому ж порядку з прилученням до рахун­ку копії акта здання - приймання чи копії надісланої пошто­вої накладної, як це передбачено п. 3.2.

— поточні відрахування (роялті) виконуються Ліцензіа­том протягом ___________ днів, які настають після «Звітного періоду».

  1. Всі платежі за цим Договором вважаються «платежа­ми нетто» на користь Ліцензіара.

  2. Після припинення дії цього Договору його положен­ня будуть застосовуватися до того часу, поки остаточно не будуть урегульовані платежі, обов'язки стосовно яких виникли протягом періоду його чинності.