Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
M_Kursova_robota.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
216.58 Кб
Скачать
  1. Загальні положення

1.1. Курсові роботи виконують всі студенти, які вивчають дисципліну ,,Cанітарно-мікробіологічний контроль кормів, рослинних продуктів і продуктів тваринного походження”.

1.2. Науковими базами для виконання курсових робіт можуть бути філіали і лабораторія кафедри мікробіології та вірусології.

1.3. Навчальний час студента на виконання курсової роботи визначається робочим навчальним планом.

1.4. За керівником для написання курсової роботи закріплюється визначена педнавантаженням група студентів.

1.5. Студент несе повну особисту відповідальність за своєчасну підготовку курсової роботи з обраної теми та за об’єктивнність поданих даних.

Він зобов'язаний:

а). Розробити календарний графік роботи на весь період написання курсової роботи, вказавши черговість виконання окремих етапів, а після затвердження графіка науковим керівником неухильно його виконувати.

б). Дати кваліфіковану характеристику бази на якій буде виконуватися курсова роботи (філіалу кафедри, лабораторій кафедри), провести експериментальні дослідження (за час проходження навчальної практики), зробити висновки та обґрунтувати рекомендації виробництву.

г). Оформити курсову роботу і підготувати доповідь до захисту.

Студентам, які захистили курсову роботу на відмінну оцінку, а її матеріали мають науковий характер, комісія із захисту робіт може рекомендувати для виступу на студентській науковій конференції з доповіддю, а також як матеріали для виконання дипломної роботи.

1.6. Керівники курсових робіт попередньо закріплюються завідувачем кафедри.

Керівник курсової роботи несе повну відповідальність за актуальність теми, методичний та науковий рівень роботи. Він повинен:

а. Надавати студентові допомогу в розробці календарного графіку роботи із зазначенням черговості виконання окремих розділів.

б. Рекомендувати необхідну наукову літературу, довідкові матеріали з теми роботи.

в. Надавати студентові необхідні консультації.

г. Контролювати хід поетапного виконання роботи.

д. Надавати допомогу у підготовці до виступу на студентській науковій конференції, сприяти опублікуванню тез його роботи.

е. Допомагати студенту у підготовці до захисту курсової роботи.

є. Подати на захист курсових робіт рецензію про виконану роботу з характеристикою діяльності студента під час підготовки курсової роботи.

1.7. Кафедра забезпечує студентів до початку виконання курсової роботи методичними рекомендаціями.

1.8. Для підготовки курсової роботи необхідно, виходячи з поставлених завдань, скласти план роботи, визначити місце і обсяг досліджень, розробити схему постановки дослідів, підшукати методики за якими проводяться дослідження, скласти календарні терміни виконання розділів роботи.

2. Виконання курсової роботи

Курсова робота з санітарної мікробіології є завершальним етапом вивчення дисциплін, які читаються на кафедрі мікробіології та вірусології.

2.1. Вибір і затвердження теми.

2.1.1. Тематика курсових робіт розробляється на кафедрі і затверджується протоколом засідання кафедри. Конкретні теми курсових робіт щороку аналізуються і поновлюються. 3 переліком тем затверджених курсових робіт студент може ознайомитися (додаток А) і вибрати відповідну тему або запропонувати свою, обґрунтувавши її виконання.

2.1.2. Тематика курсових робіт майбутніх лікарів ветеринарної медицини повинна бути актуальною. Теми курсових робіт визначаються кафедрою за особистими письмовими заявами студентів із врахуванням їх побажань, нахилів, практичного досвіду та умов на місцях виконання робіт.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]