Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
M_Kursova_robota.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
216.58 Кб
Скачать

3.4.10. Додатки

3.4.11.1. Частину матеріалу можна виносити в додатки. В цей розділ вносять таблиці і схеми, результати спостережень за появою росту колоній мікроорганізмів, протоколи патолого-анатомічних розтинів трупів лабораторних тварин та інші дослідження.

3.4.11.2. У розділ додатки включають розрахунки, опис апаратури і приладів, а також інші матеріали, які дозволяють глибше розкрити тему курсової роботи і документально підтвердити проведення досліджень в господарствах, лабораторіях та інших установах.

3.4.11.3. У тексті на всі додатки повинні бути дані посилання. Додатки розміщують в порядку посилання на них в тексті. Кожний додаток слід розпочинати з нової сторінки із вказування зверху по середині слова "Додаток" і його позначення. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки. за винятком літер Г, Є, 3, І, Ї, О, Ч, Ь. Наприклад, "Додаток А', "Додаток Б" і т.д.

3.4.11.4. Додаток повинен мати заголовок, який друкують симетрично відносно тексту з великої літери окремим рядком.

3.4.11.5.Текст кожного додатку, за необхідності, може бути поділений на розділи, підрозділи, пункти, підпункти, які нумерують в межах кожного додатку. Перед номером ставиться позначення цього додатку. Ілюстрації кожного додатку позначають окремою нумерацією арабськими цифрами з додаванням перед цифрою буквеного позначення додатку. Наприклад, рисунок А.2, рисунок В.4 і т.д.

3.4.11.6.Додатки повинні мати загальну з дипломною роботою наскрізну нумерацію сторінок і повинні бути перелічені у змісті роботи із вказуванням їх позначень та заголовків.

4. Захист курсової роботи

4.1. Загальні рекомендації

4.1.1. Виконана і оформлена курсова робота, підписана студентом подається керівнику. Після перегляду і схвалення курсової роботи керівник підписує її і разом із своїм письмовим відзивом подає завідувачу кафедри.

4.1.2. У відзиві повинна бути характеристика виконаної роботи з усіх розділів, а також відзначені особисті якості дипломника, ступінь його підготовки з санітарної мікробіології, зроблено висновок про можливість допуску студента до захисту роботи на комісії. Завідувач кафедри на підставі цих матеріалів вирішує питання про допуск студента до захисту, роблячи при цьому відповідний запис на титульному листі.

4.1.3. У випадку, коли завідувач кафедри не вважає можливим допустити студента до захисту курсової роботи, це питання розглядається на засіданні кафедри за участю керівника.

4.2. Підготовка до захисту

Підготовка до захисту і захист курсових робіт проводиться згідно з "Положенням про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах" (1993р.) та цих рекомендацій.

4.2.1. Рукопис курсової роботи перед друкуванням повинен бути добре відредагованим з виправленням помилок. Акуратно оформлена, переплетена, підписана автором і науковим керівником на титульному листі курсова робота подається на затвердження завідувачу кафедри за два тижні до захисту роботи.

4.2.2. Завідувач кафедри передає для рецензування курсову роботу її керівнику та професорам і доцентам кафедри для одержання внутрішньої рецензії.

4.2.3. Рецензія повинна мати характеристику проведених досліджень, актуальність роботи, методи наукових досліджень, діяльності студента під час виконання роботи.

4.2.4. Рецензент вказує на позитивні і негативні сторони виконаної роботи і мати оцінку за прийнятою шкалою оцінки знань.

4.2.5. Негативна рецензія не є підставою для відхилення роботи від її захисту.

4.2.6. Схема рецензії на курсову роботу подається в додатку Д.

4.2.7. Рецензії на курсові роботи подаються за три дні до засідання комісії із захистів.

4.2.8. Оформляючи курсову роботу, студенти одночасно готуються до її захисту. Вони складають доповідь або тези доповіді, в якій висвітлюється основний зміст роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]