Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Додатки до звіту з практики Банк.операції.doc
Скачиваний:
151
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
667.14 Кб
Скачать

VI. Порядок зміни та розірвання договору

6.1. Сторона, яка вважає за необхідне змінити чи розірвати цей Договір, надсилає пропозиції про це другій стороні за договором.

6.2. Сторона, що одержала зміни та доповнення чи пропозицію про розірвання договору, повинна відповісти не пізніше 20 (двадцяти) днів після отримання пропозиції. Якщо сторони не досягали згоди щодо розірвання договору, а також у разі неотримання відповіді у встановлений строк з урахуванням часу поштового обігу спір вирішується у судовому порядку.

VII. Порядок розгляду спорів

7.1. Спори, що виникають протягом дії договору, вирішуються шляхом переговорів, у разі недосягнення згоди - в судовому порядку.

VIII. Строк та умови дії договору

8.1.Договір набуває чинності з моменту його підписання і діє до 31 грудня поточного року. Договір вважається пролонгованим на новий строк, якщо жодна із сторін не заявила про його зміну або припинення за 3 місяці до закінчення строку дії договору. Ця умова застосовується і при закінченні строку дії договору, на який договір був пролонгований. Дія договору припиняється за згодою сторін, у разі підписання нового договору по обслуговуванню рахунку або в разі закриття на підставі п.9.1. всіх рахунків Клієнта, що обслуговуються за цим договором, а також в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

IX. Порядок закриття рахунку

9.1. Банк має право відмовитися від цього договору та закрити поточний рахунок Клієнта, якщо операції за цим рахунком не здійснюються протягом трьох років підряд і на цьому рахунку немає залишку коштів.

9.2. Клієнт має право порушити питання про закриття рахунку і розірвання договору в разі відсутності коштів на кореспондентському рахунку Банку.

X. Інші умови

10.1. З моменту підписання цього Договору Клієнт дає згоду та доручає Банку самостійно списувати плату за послуги по розрахунково-касовому обслуговуванню з рахунку Клієнта на умовах, передбачених цим Договором.

10.2. Банк є платником податку на прибуток згідно з ст. 10 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств" на загальних умовах.

Клієнт є платником податку на прибуток, а саме (необхідне відзначити):

- є платником податку на прибуток згідно з ст. 10 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств" на загальних умовах;

-

сплачує цей податок за ставкою, нижчою, ніж зазначена у статті 10 цього Закону (крім платників податку, зазначених у пункті 7.2 статті 7 цього Закону);

-

сплачує цей податок у складі єдиного чи фіксованого податку;

-

є платником фіксованого сільськогосподарського податку;

-

є платником податку за ставкою, встановленою згідно з п.7.2.статті 7 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств";

-

є звільненим від сплати цього податку або не є його суб'єктом згідно із законодавством.

10.3. Сторони погодились, що текст договору, будь-які матеріали, інформація та відомості, що стосуються договору, є конфіденційними і не можуть передаватись третім особам без попередньої письмової згоди іншої сторони договору, крім випадків, коли таке передавання пов'язане з одержанням офіційних дозволів, документів для виконання договору або сплати податків, інших обов'язкових платежів, а також у випадках, передбачених чинним законодавством України, що регулює зобов'язання сторін Договору.