Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Частина2.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.12.2018
Размер:
1.59 Mб
Скачать

Варіанти завдань

Варіант 1

  1. Створіть новий документ. Запишіть на першій сторінці назву роботи (Робота з графічними об'єктами), а також своє прізвище, групу і варіант. Збережіть документ у власній папці “Мои документы”під назвою "ЛP7 .doc".

  2. Створіть емблему для своєї роботи розміром 3x3 см. Розфарбуйте трикутник зеленим кольором, коло — синім, а зірку — червоним:

  1. Наберіть перший абзац тексту пункту "Створення графічних об’єктів" цих вказівок. Розташуйте емблему так, щоб текст обтікав навколо малюнка.

  2. Створіть організаційну діаграму фірми, що складається з директора і трьох підпорядкованих йому відділів: системного адміністратора, програмного забезпечення і комерційного навчання. Створіть одну чи дві лабораторії в кожному відділі та дайте їм назви. Різні типи об'єктів відобразіть різними типами автофігур.

  3. Включіть у документ зображення діалогового вікна збереження файла в редакторі Word. Для цього виконайте команду Файл/Сохранить как і після відкриття вікна натисніть комбінацію клавіш Alt + Print Screеn. Потім вставте зображення з буфера обміну в документ і виберіть для нього відповідне місце розташування та розмір.

  4. Для створеного зображення вікна, використовуючи виноски, поясніть призначення трьох полів чи кнопок (на вибір). Додайте до створеного малюнку назву або підпис.

8. Збережіть документ "ЛР7 .doc" у власній папці “Мои документы” та здайте його на перевірку викладачу.

Варіант 2

  1. Створіть новий документ. Запишіть на першій сторінці тему роботи (Робота з графічними об’єктами), а також своє прізвище, групу і варі ант. Збережіть документ у власній папці “Мои документы” під назвою "ЛP7.doc".

  2. Створіть емблему для своєї роботи розміром 3x3 см. Розфарбуйте шестикутник зеленим кольором, ромб - синім, а коло — червоним:

  1. Наберіть перший абзац тексту пункту "Редагування графічних об'єктів ". Розташуйте емблему так, щоб текст обтікав малюнок зліва.

  2. Створіть організаційну діаграму фірми, що складається з ради директорів і трьох підпорядкованих їй підрозділів. Створіть один або два відділи в кожному підрозділі та дайте назви підрозділам і відділам. Різні типи об'єктів відобразіть різними типами автофігур.

  3. Включіть у документ зображення діалогового вікна відкриття файла в редакторі Word. Для цього виконайте команду Файл/Открыть і після відкриття вікна натисніть комбінацію клавіш А1t + Print Screen. Потім вставте зображення з буфера обміну в документ за допомогою спеціалізованої вставки й виберіть для нього відповідне місце розташування та розмір.

  1. Для створеного зображення вікна, використовуючи виноски, поясніть призначення трьох полів чи кнопок (на вибір). Додайте до створеного рисунка назву або підпис.

  2. Збережіть документ "ЛP7.doc" у власній папці “Мои документы”і здайте його на перевірку викладачу.

Варіант 3

  1. Створіть новий документ. Запишіть на першій сторінці тему роботи (Робота з графічними об’єктами), а також своє прізвище, групу і варі ант. Збережіть документ у власній папці “Мои документы”під назвою "ЛP7.doc".

  2. Створіть емблему для своєї роботи розміром приблизно 3x3 см. Розфарбуйте шестикутник зеленим кольором, вісьмикінцеву зірку — синім, а коло — червоним:

Наберіть перший абзац тексту пункту "Розміщення тексту та графічних об'єктів" цих вказівок. Розташуйте емблему так, щоб текст обтікав рисунок справа.

  1. Створіть організаційну діаграму фірми, що складається з директора і трьох його заступників. Першому підпорядкований магазин, другому — бухгалтерія, третьому — склад. Створіть по кілька працівників у кожному підрозділі. Різні типи об'єктів відобразіть різними типами автофігур.

  2. Включіть у документ зображення діалогового вікна "Параметры страницы " в редакторі Word. Для цього виконайте команду "Файл/Параметры страницы" і після відкриття вікна на тисніть комбінацію клавіш Alt + Prim Screen. Потім вставте зображення з буфера в документ за допомогою спеціалізованої вставки і виберіть для нього відповідне місце розташування та розмір.

  1. Для створеного зображення вікна, використовуючи виноски, поясніть призначення трьох полів чи кнопок (на вибір). Додайте до створеного рисунка назву або підпис.

  2. Збережіть документ "ЛP7.doc" у власній папці “Мои документы”та здайте його на перевірку викладачу.

Варіант 4

  1. Створіть новий документ. На першій сторінці запишіть тему роботи (Робота з графічними об’єктами), а також своє прізвище, групу і варі ант. Збережіть документ у власній папці “Мои документы” під назвою "ЛP7.doc".

  2. Створіть емблему для своєї роботи розміром 3x3 см. Розфарбуйте верхнє коло червоним кольором, п'ятикутник — зеленим, а нижнє коло — синім:

  1. Наберіть 7 рядків довільного тексту і розташуйте його разом з емблемою так, щоб текст був за емблемою.

  2. Створіть найпростішу візитну картку розміром 5 х 9 см за допомогою напису. Вона повинна містити прізвище, місце роботи власника (підкреслений абзац у верхньому полі), його ім'я та по батькові (у центрі), посаду (після прізвища) і адресу (абзац в рам ці у нижньому полі).

  1. Включіть у документ зображення діалогового вікна "Шрифт " в редакторі Word. Для цього виконайте команду Формат/Шрифт і після відкриття вікна натисніть комбінацію клавіш Alt + Print Screen. Потім вставте зображення з буфера в доку мент за допомогою спеціалізованої вставки й виберіть для нього відповідне місце розташування та розмір.

  2. Для створеного зображення вікна, використовуючи виноски, поясніть призначення трьох полів чи кнопок (на вибір). Додайте до створеного рисунка назву або підпис.

  3. Збережіть документ "ЛP7.doc" у своїй папці та віддайте його на перевірку викладачу.

Варіант 5

  1. Створіть новий документ. На першій сторінці запишіть тему роботи (Робота з графічними об’єктами), а також своє прізвище, групу і варі ант. Збережіть документ у власній папці “Мои документы” під назвою "ЛP7.doc".

  2. Створіть емблему для своєї роботи розміром приблизно 3x3 см. Розфарбуйте верхнє коло зеленим кольором, многокутник - синім, а нижнє коло — червоним:

  1. Наберіть 7 рядків довільного тексту і розташуйте його за емблемою так, щоб текст просвічувався крізь нього. Для цього використайте опцію "полупрозрачный " на вкладці "Цвета и линии " вікна "Формат фигуры ".

  2. Створіть організаційну діаграму аптеки, що складається з директора і двох його заступників. Першому підпорядкований торговельний зал, другому — бухгалтерія і склад. Створіть по кілька працівників у кожному підрозділі. Різні типі об'єктів відобразіть різними типами автофігур.

  1. Включіть у документ зображення діалогового вікна "Абзац " в редакторі Word. Для цього виконайте команду Формат/Абзац і після відкриття вікна натисніть комбінацію клавіш Alt + + Print Screen. Вставте зображення з буфера обміну в документ за допомогою спеціалізованої вставки й виберіть для нього місце розташування та розмір.

  2. Для створеного зображення вікна, використовуючи виноски, поясніть призначення трьох полів чи кнопок (на вибір). Додайте до створеного рисунка назву або підпис.

  3. Збережіть документ "ЛP7.doc" у власній папці “Мои документы”та здайте його на перевірку викладачу.

Варіант 6

  1. Створіть новий документ. На "титульній" сторінці запишіть тему роботи (Робота з рисунками), а також своє прізвище, групу і варі ант. Збережіть документ у своїй папці під назвою "ЛP7.doc".

  2. Створіть емблему для своєї роботи розміром приблизно 3x3 см. Розфарбуйте верхнє коло синім кольором, ромб — червоним, а нижнє коло — зеленим:

  1. Наберіть 5 рядків довільного тексту і розташуйте його на тлі емблеми.

  1. Створіть організаційну діаграму магазину, що складається з директора і двох його заступників. Першому підпорядковані два торговельні зали, другому — бухгалтерія і склад. У залах працюють по 5 чоловік, а в бухгалтерії та на складі — по три. Різні типи об'єктів відобразіть різними типами автофігур.

  2. Включіть у документ зображення діалогового вікна "Список" в редакторі Word. Для цього виконайте команду Формат / Список і після відкриття вікна натисніть комбінацію клавіш Alt + Print Screen. Потім вставте зображення з буфера в документ за допомогою спеціалізованої вставки і виберіть для нього відповідне місце розташування та розмір.

  3. Для створеного зображення вікна, використовуючи виноски, зробіть пояснення трьох полів чи кнопок (на вибір). Додайте до створеного рисунка назву або підпис.

  4. Збережіть документ "ЛP7.doc" у власній папці “Мои документы” та здайте його на перевірку викладачеві.