Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка по дипломам 2011.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
18.08.2019
Размер:
475.65 Кб
Скачать

Ііі. Критерії оцінювання магістерських/дипломних/випускних робіт за результатами попереднього захисту

Бал

Критерії

30

Робота написана самостійно, зміст повністю відповідає назві, поставленій меті та завданням. Усі поставлені дослідницькі завдання виконані ґрунтовно. Попередній захист роботи пройшов на високому рівні, студентом побудована структурована та логічно завершена доповідь. На додаткові запитання членів комісії були дано повні, аргументовані та правильні відповіді.

25

Робота написана самостійно, зміст відповідає назві, завдання виконані і мета досягнута. Частина дослідницьких завдань виконана недостатньо ґрунтовно. Попередній захист роботи пройшов на належному рівні, студентом побудована структурована та логічно завершена доповідь. На додаткові запитання членів комісії були дані повні відповіді з незначними неточностями.

20

Робота написана самостійно. Зміст роботи відповідає темі дослідження. Частина дослідницьких завдань виконана недостатньо ґрунтовно. Попередній захист роботи пройшов на належному рівні, проте студентом побудована доповідь з незначними неточностями. На додаткові запитання членів комісії були дані недостатньо повні та не завжди правильні відповіді.

15

Зміст роботи має незначні відхилення від теми дослідження. Переважна більшість дослідницьких завдань виконана недостатньо ґрунтовно. Попередній захист роботи пройшов на посередньому рівні, студентом побудована доповідь з значними неточностями і не була структурована. На додаткові запитання членів комісії були дані недостатньо повні та не завжди правильні відповіді.

10

Робота написана самостійно, зміст розкрито недостатньо, завдання виконані не повністю, що позначилося на повноті досягнення мети. Попередній захист роботи пройшов на задовільному рівні, студентом побудована неструктурована доповідь. На додаткові запитання членів комісії були дані недостатньо повні та, у більшості випадків, неправильні відповіді.

0

Робота виконана несамостійно або зміст роботи не відповідає темі дослідження/ має суттєві відхилення від теми дослідження. Переважна більшість дослідницьких завдань не виконана. Попередній захист роботи пройшов на незадовільному рівні, студентом підготовлена неструктурована доповідь. На додаткові питання членів комісії були дані неправильні відповіді.

Іv. Критерії оцінювання магістерських/дипломних/випускних робіт за результатами захисту

Оцінка змістовності та рівня представлення доповіді студента за дипломною роботою, обґрунтування економічної доцільності реалізації пропозицій наданих у дипломній роботі

0-10

Підготовка і рівень презентації за результатами магістерського дослідження

0-10

Зміст та якість оформлення ілюстративного демонстраційного матеріалу відповідно дипломній роботі

0-10

Оцінка якості і повноти відповідей студента на зауваження і запитання, з проблеми магістерського дослідження

0-10

Загальна сума балів за захист

Max 40 балів

55