Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Программа практики 3 к товароведы[1].doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
26.09.2019
Размер:
2.14 Mб
Скачать
  1. Підведення підсумків навчальної практики.

Після закінчення терміну виробничої комерційної практики студенти звітують про виконання програми та індивідуального завдання. Форма звітності студента з комерційної практики - це подання письмового звіту, підписаного й оціненого безпосередньо керівником від бази комерційної практики.

Письмовий звіт разом з іншими документами (щоденник, характеристика тощо), подається керівнику комерційної практики від кафедри.

Звіт має містити відомості про виконання студентом усіх розділів програми комерційної практики та індивідуального завдання, висновки і пропозиції, список використаної літератури, тощо. Оформлюється звіт за загальними вимогами, які встановлені стандартом для оформлення текстових документів.

Звіт з практики захищається (із диференційованою оцінкою) студентом у комісії, призначеною завідувачем кафедри. До складу комісії входять викладач - керівник практики від кафедри і, за можливості, від бази практики.

Комісія приймає захист звітів студентів на базах практики в останні три дні її проходження або у навчальному закладі. Оцінка (за національною шкалою, 100-бальною шкалою та шкалою ЕСТS) за результати практики вноситься в відомість захисту звіту з практики, індивідуальний навчальний план та залікову книжку студента за підписами членів комісії і враховується стипендіальною комісією при призначенні стипендії разом з його оцінками за результатами підсумкового контролю.

Студент, який не виконав програму практики, або отримав незадовільну оцінку на підсумковому заліку відраховується з навчального закладу, як не виконавший навчальний план.

Список рекомендованої літератури

  1. Комерційна діяльність: підручник /Е.М.Локтєв, О.Б.Казакова та ін. (з грифом МОН України, Лист № 1.4/ 18-Г-3016 від 31.12.2008 р.) К:Знання, 2010. - 341 с. Апишев А.А. Фактор підприємництва в економіці. — М.: Промінь, 2008.

  2. Армстронг Ш. Ділове планування і підприємництво: Пер. с англ. — М.: Справа, 2011.

  3. Балабанова Л.В. Оптова торгівля: маркетинг і комерція – М., 2000

  4. Баширов И.Х.,Кріковцева Н.О., Азарян О.М. Маркетинг споживчих товарів – Донецьк,2009

  5. Васильєв Г.А., Осипова Л.В. Комерційна діяльність промислової фірми. — М.: Економічне утворення, 2005.

  6. Воробйов Б.З., Локтєв Е.М., Плетень Ю.І. Комерційна діяльність посередницьких організацій- К.:ВЄУ., 2008, 388с.

  7. Ефимова О.В. Как аналізувати фінансове положення підприємства. — М., 2009.

  8. Комерція і технологія торгівлі: підручник для торг. Вузів / Ф.Г. Пнкратов, В.К.Памбухчиянц – М.,2010

  9. Криковцева Н. О. [та ін.]. Комерційна діяльність: підруч. для студ. вищ. навч. закл. III-IV рівнів акредитації : Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського . ─ К. : Центр учб. л-ри, 2008 . ─ 296 с.

  10. Локтев, Э.М. Организация и технология торговли : Метод. указания по изуч. дисц., тематика, пример. планы семинар. занятий и содержание контрол. работ по курсу для студ. фак. экономики, упр. и междунар. отношений, днев. и заоч. формы обучения ─ Донецк, 2010 . ─ 38с.