Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт практика мелітополь.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
548.86 Кб
Скачать

Структура та виробнича потужність підприємства

До складу олійноекстракційного виробництва входять:

  • Цех сировини (включає: елеватор насіння – 6 х 5790 м³; існуючий склад №2 потужністю 6000т; сушильно-очисне відділення).

  • Дільниця первинного добування потужністю 1300 т/добу переробки насіння соняшнику або 600 т/добу насіння сої (включає: шеретувально-віяльне відділення, пресове відділення з лінією олії холодного пресування та фільтрацією олії).

  • Екстракційне відділення.

  • Лінія гідратації пресової та екстракційної олії потужністю до 600 т/добу гідратованої олії.

  • Лінія виморожування олії холодного пресування потужністю 60 т/добу вимороженої олії.

  • Дільниця грануляції шроту потужністю 480 т/добу та лушпиння потужністю 120 т/добу.

  • Дільниця готової продукції (включає: елеватор гранульованого шроту – 4 х 1217 м³ та гранульованого лушпиння – 1 х 618 м³, силоси не гранульованого лушпиння – 2 х 989 м³).

Асортимент вироблюваної продукції

На сьогоднішній день Мелітопольський МЕЗ переробляє насіння соняшнику і інколи рапсу і випускає такі види продукції:

  • Форпресова соняшникова олія. Використовується як сировина для подальшої промислової переробки, в якості для виробництва лаків та фарб.

  • Екстракційна рафінована олія. Використовується на харчові цілі – для виробництва бутилочної соняшникової олії, кондитерських виробів, маргарину, майонезів, соусів та інших харчових продуктів.

  • Шрот та лушпиння соняшникові гранульовані. Використовуються для виробництва білкового корму птиці та скоту.

  • Саломас різних марок. Використовується як для харчових, так і для технічних цілей в залежності від марки самого саломасу.

Економіка та організація виробництва

Здійснюються постійні заходи щодо просування продукції ММЕЗ «Олком» безпосередньо на місцях продажів по Україні: дегустації, акції, конкурси для покупців і продавців та ін.

Спеціалізоване дегустаційне устаткування, фірмова форма, навчені промоутери, розроблений план заходів і програма проведення дозволяють забезпечити найбільший обхват цільової аудиторії, ефективно інформувати покупців про якість продукту, про його споживчі властивості, продемонструвати асортимент.

Ми цінуємо і прислухаємося до рекомендацій і побажань наших партнерів. Безкоштовно забезпечуємо торгових агентів в регіонах необхідними інформаційними каталогами і іншими матеріалами, проводимо роз’яснювальну, повчальну роботу і споживчим якостям продукції ТМ.

Надаємо POS-матеріали для оформлення торгових очок. Службою маркетингу розроблений план участі в міжнародних і вітчизняних (всеукраїнських і регіональних) спеціалізованих виставках. Неодноразово продукція була визнана переможцем професійних дегустаційних конкурсів. Якість і споживчі властивості продукції відмічені Золотими нагородами і почесними дипломами переможця.

Створений сайт, що постійно оновлюється – ТМ «Олком», на якому можна ознайомитися з асортиментом, цінами, умовами роботи. Велика увага приділяється мерчандайзингу – викладенню товару на торгові полиці. Розроблені стандарти викладення, які рекомендуються для впровадження в торгових точках. Це дозволяє збільшити продажі, запропонувати споживачеві весь асортимент продукції ТМ «Олком», сформувати позитивний імідж торгової марки.

Перевагою роботи з цією компанією є виготовлення продукції в обумовлених кількостях і в терміни, а також можливість постачань власним

транспортом по всій території України. Таким чином, наша продукція з’являється на прилавках магазинів менш ніж через добу з моменту виготовлення.

Завод обеспечує роботою біля 350 робітників. Він являється покупцем товарів та послуг у багатьох місцевих підприємств та заводів, стимулюючи економічну діяльність в регіоні.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]