Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СПД2.docx
Скачиваний:
63
Добавлен:
08.03.2016
Размер:
147.06 Кб
Скачать

У х в а л и в :

  1. Позовну заяву Рябошапка Р.Р. до Тищенко К.А. про визнання особи такою, що втратила право користування житлом, залишити без руху.

  2. Надати позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви, а саме: навести докази та сплатити судовий збір у розмірі 55 грн до 18.12.2014 протягом п'яти днів з дня отримання ним копії даної ухвали.

  3. Роз’яснити, що після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, особа, заяву якої залишено без розгляду, має право звернутись до суду повторно.

  4. Роз'яснити позивачу, що якщо він у встановлений строк не усуне зазначені недоліки, то позовна заява буде вважатися неподаною та буде повернута.  

  5. Копію ухвали надіслати позивачеві.

 Суддя: __________________Мельник О.Л.

Справа №2-2010/2014

Ухвала про відкриття провадження у справі

13 грудня 2014 року м. Харків

10 грудня 2014 року Київський районний суд у м. Харкові у складі:

головуючого - судді Мельник О.Л.,

при секретарі – Омелько Л.Б.,

розглянувши у попередньому судовому засіданні справу за позовом Рябошапка Р.Р.

до Тищенко К.А. про визнання особи такою, що втратила право користування житлом, -

В с т а н о в и в :

10 грудня 2014 року позивач Рябошапка Р.Р. звернувся до суду з позовом до Тищенко К.А. про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Згідно з ухвалою Київського районного суду м. Харкова від 08 грудня 2014 року пред’явлену позовну заяву було залишено без руху, а позивачу надано  п'ятиденний строк з дня отримання копії ухвали для усунення недоліків.

Відповідно до вищевказаної ухвали суду позивач виконав у встановлений строк вимоги, вказані в ухвалі.

Згідно ч.2 ст.121 ЦПК України, якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями119і120цьогоКодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду.

Враховуючи вищевикладене, вважаю за необхідне відкрити провадження у справі за позовною заявою Рябошапка Р.Р. до Тищенко К.А. про визнання особи такою, що втратила право користування житлом .

На підставі викладеного, керуючись ст.11, ч.4 ст.122, ст.ст.127-129 ЦПК України, -

У х в а л и в :

Відкрити провадження у справі за позовною заявою Рябошапка Р.Р. до Тищенко К.А. про визнання особи такою, що втратила право користування житлом .                      Призначити до  попереднього розгляду на 15 грудня 2014 р. о 09:00 год  в  залі судових засідань Київського районного суду м.Харкова.            

Надіслати позивачам копії ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу - копію ухвали про відкриття провадження у справі, копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

У судове засідання викликати сторони по справі. Направити копію ухвали позивачу, відповідачу - копію ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

У строк до 18 грудня 2014 року відповідач може подати письмові заперечення проти вимог, викладених в заяві, та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

          

  Суддя: ________________ Мельник О.Л.

Справа №2-2010/2014