Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Otsinka_zastavi_metodmateriali / оцінка студент / Зв т про оц нку предмета застави.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
1.96 Mб
Скачать

4. Характеристика об'єкта оцінки

4.1. Відомості про об'єкт оцінки

Об'єкт оцінки

Двоповерхова нежила будівля з ґанком та підвалом Літ. “А1, а1, а2”, загальною площею 516,0 кв. м

Опис (характеристика) об'єкту оцінки

Двохповерхова нежила будівля з підвалом та ґанком Літ."А2, а1, а2". Загальна площа – 516,0 кв.; основна площа – 222,1 кв. м; допоміжна площа – 293,9 кв. м.

Власник об'єкту оцінки

Лучук В. А.

Правовстановлюючі документи

Рішення №***** Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 12.12.2007 р.;

Ухвали №***** Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 22.04.2008 р.

Місцерозташування об'єкта оцінки

Об'єкт, що оцінюється, знаходиться в центральній частині м. Дніпропетровська, район Жовтневий (згідно адміністративного поділу), місцева назва району – Бабушкінський.

Адреса: пров. *******, №5

Розміщення в межах району

Будівля розташована в центральній діловій частині міста, в paйоні комерційної (офісної, торгівельної, сфери послуг) та житлової (багатоповерхові житлові будинки) забудови. В безпосередній близькості розташований центральний проспект міста *******. Соціальна інфраструктура на високому рівні (на незначній відстані). На високому рівні пішохідна доступність, транспортна – на середньому рівні. Будівля розташована в межах вулиць *******, на щільно забудованій території, з зеленими насадженнями.

Економічне розташування

Місце розташування об'єкту оцінки знаходиться в одному з найбільш розвинутих районів міста. Місцеположення є дуже вигідним для подібного об'єкту, в структурі міста таке розташування має високий рівень комерційної привабливості. Відоме місце для жителів, достатня кількість рекламних засобів. Поруч розташовані вулиці мають інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, велика кількість маршрутних таксі.

Негативні фактори – будівля розташована на огородженому подвір'ї, на відстані біля 200 м від вулиці ******* (що має транспортні та пішохідні потоки); під'їзд до будівлі знаходиться в незадовільному стані

Поточне використання; функціональне призначення

На момент оцінки об'єкт оцінки використовується за призначенням (офісні приміщення) частково. Функціональне призначення – нежитлові приміщення, офісні, сфери послуг, побутові приміщення та допоміжні (підсобні) приміщення. Будівля, що оцінюється – колишній дитячий садок, в якому було проведено реконструкцію під нежитловий об'єкт (офіс). Це обумовлює нестандартне планування основних (офісних) приміщень – "блочне": коридор, кімната та санвузол

Загальний стан

Загальний стан будівлі – добрий, рік побудови – 1949 р.

На момент оцінки, конструктивні елементи будівлі значних пошкоджень не мають та термінових ремонтів не потребують. Експлуатація будівлі в цілому при корисних навантаженнях цілком можлива

Інженерно-технічні комунікації та мережі комплексу

Електропостачання, водопостачання, каналізація, теплопостачання, телефонізація – все від централізованих мереж.

Санітарно-технічні та електротехнічні прилади сучасних та звичайних моделей, робочі. Встановлено алюмінієві радіатори системи теплопостачання.

Встановлено водонагрівні бойлери

Рівень та стан оздоблювальних робіт (внутрішніх та зовнішніх)

Середній рівень; задовільний (частково добрий) стан внутрішніх оздоблювальних робіт. Матеріали, використані для внутрішнього оздоблення – шпалери, ковролін, кахельна плитка, штукатурка, фарбування водоемульсійною фарбою, лінолеум, вагонка (пластикові), фарбування вапняним розчином.

Виявлені пошкодження: відшарування шпалер, тріщини, пошкодження ковроліну, кахельної плитки, місцями відшарування фарби, в деяких приміщеннях підвалу оздоблення відсутнє чи потребує ремонту.

Зовнішні роботи – штукатурення цементним розчином.

Виявленні пошкодження – значні тріщини, місцями значне відшарування штукатурки. Підвальні приміщення потребують проведення ремонтних оздоблювальних робіт

Прилегла територія

Об'єкт оцінки знаходиться на огородженій території, вимощеній асфальтом, є місце для паркування на невелику кількість авто.

Огорожа – цегляна з металевими воротами.

Прилегла територія частково впорядкована

Земельна ділянка, кв. м

1 049,00

Земельна ділянка надана на праві постійного користування.

Правовстановлюючі документи – Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою / Серія ДП № 69041010 від 03.12.1997 р.; Дніпропетровська міська Рада народних депутатів.

Державний Акт виданий на підставі рішення виконавчого комітету Дніпропетровської міської Ради народних депутатів за №1542 від 30.09.1997

Правові документи на земельну ділянку підлягають переоформленню.

Землю, площею 1 000 кв. м, надано для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

Соседние файлы в папке оцінка студент