Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вказівки до викон. курс. пр. .doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
610.3 Кб
Скачать

§ 1.4. Порядок і критерій оцінювання курсового проекту.

Оцінка знань студентів проводиться за 100-бальною шкалою, що складається з трьох основних оціночних блоків:

Ι.- бали за зміст курсового проекту;

ΙΙ.- бали за оформлення та організацію виконання курсової роботи;

ΙΙΙ.- бали за захист курсового проекту.

Курсовий проект може бути допущений до захисту , якщо набирає мінімум 60 балів.

Розподіл балів для визначення рейтингу студента.

Шкала та критерії оцінювання курсового проекту.

Загальна кількість балів

Оцінка за національною шкалою

Оцінка за шкалою ЕСТS

Критерії оцінювання

86-100

5(відмінно)

А

Курсовий проект виконаний відповідно до затвердженого плану та графіка. Повністю розкриває зміст теми та відповідає вимогам щодо оформлення. Рекомендації(пропозиції) обґрунтовані та мають значущість. На захисті студент(ка) показав(ла) повне розуміння досліджуваних проблем та дав(ла)правильні змістовні відповіді на питання.

79-85

4(дуже добре)

В

Курсовий проект виконаний відповідно до затвердженого плану та графіка. Повністю розкриває зміст теми та відповідає вимогам щодо оформлення. Рекомендації(пропозиції) обґрунтовані та мають значущість. На захисті студент(ка) показав(ла) повне розуміння досліджуваних проблем та дав(ла)правильні змістовні відповіді на питання. У відповідях на питання мали місце незначні помилки та неточності.

71-78

4(добре)

С

Курсовий проект виконаний відповідно до затвердженого плану та графіка. Повністю розкриває зміст теми. В цілому відповідає вимогам щодо оформлення. В роботі надані рекомендації . але їх практичне значення недостатньо обґрунтоване. Під час захисту студент(ка) показав(ла) достатнє розуміння досліджуваних проблем , однак у відповідях на питання допускав (ла)помилки та неточності.

Загальна кількість балів

Оцінка за національною шкалою

Оцінка за шкалою ЕСТS

Критерії оцінювання

66-70

3(задовільно)

D

Курсовий проект виконаний відповідно до затвердженого плану та графіка. В цілому розкрито зміст теми. Проект в значній мірі відповідає вимогам щодо оформлення. В роботі надані рекомендації . але вони недостатньо обґрунтовані. Під час захисту студент(ка) показав(ла) достатнє розуміння досліджуваних проблем , однак у відповідях на питання допускав (ла) суттєві помилки . Мають місце незначні помилки в оформленні роботи.

60-65

3(задовільно достатньо)

E

Курсовий проект виконаний відповідно до затвердженого плану , однак з порушенням графіка. В цілому розкрито зміст теми. Проект в значній мірі відповідає вимогам щодо оформлення. В роботі надані рекомендації . але вони мають формальний характер та недостатньо обґрунтовані. Під час захисту студент(ка) показав(ла) достатнє розуміння досліджуваних проблем , однак у відповідях на питання допускав (ла) суттєві помилки . Мають місце незначні помилки в оформленні роботи.