Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Модуль 1 Підприємництво.doc
Скачиваний:
60
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
901.63 Кб
Скачать

Відповідальність сторін

1.Агрофірма «______________________________» і Лікар ветеринарної медицини ________________________________ несуть матеріальну відповідальність за своєчасне і якісне виконання умов договору.

2. Лікар ветеринарної медицини ____________________________ несе відповідальність за своєчасне і якісне виконання протиепізоотичних, лікувально-профілактичних і ветеринарно-санітарних робіт, своєчасну і достовірну діагностику захворювань тварин, ефективне лікування хворих тварин. У разі порушення цього положення плата за послуги зменшується на 10 %.

3. Агрофірма «_______________________» за впровадження наукових досягнень із профілактики і терапії хвороб тварин, що забезпечило зростання прибутку підприємства, передає Лікарю ветеринарної медицини______________ _______________________ 10 % додатково отриманого прибутку.

4. За прострочення оплати Агрофірма «_______________________» сплачує пеню в розмірі 0,03 % від величини простроченого платежу за кожний день прострочення.

5. У разі виникнення на тваринницьких фермах Агрофірми «_________________________ » епізоотії і захворювань, пов’язаних зі стихійними лихами, витрати на боротьбу з ними оплачуються на основі постанови адміністрації району.

6. У разі високої захворюваності тварин незаразними хворобами через порушення технології годівлі чи утримання Агрофірма додатково відшкодовує витрати на лікування хворих тварин.

7. Суперечки зі спеціальних ветеринарних питань і наукових досліджень вирішуються ________________________________ районним управлінням державної ветеринарної медицини.

Термін дії договору

Договір діє з „___” _____________ 200___р. до „___” _________________ 200___р. Він може бути розірваний раніше встановленого терміну за бажанням обох сторін після повного розрахунку між ними.

Про хід виконання умов договору сторони зобов'язані періодично інформувати одна одну.

Юридичні адреси сторін:

Лікар ветеринарної медицини ____________________________:

с. _______________________ _________________________ р-ну ______________________________ обл. Розрахунковий рахунок _________________________ МФО _________ у ______________________ відділенні Банку _____________________________.

Агрофірма «______________________» :

с. _______________________ _________________________ р-ну ______________________________ обл. Розрахунковий рахунок __________________ МФО _________ у ______________________ відділенні Банку _____________________________.

Договір складений у трьох примірниках:

– один знаходиться в Агрофірмі «____________________________________»,

– один у Лікаря ветеринарної медицини _______________________________,

Агрофірма «_________»

голова______________________

підпис

М.П.

Лікар ветеринарної медицини _________________________________

_________________________________

підпис

М.П.

До договору додаються:

1) протокол узгодження ціни на ветеринарне обслуговування,

2) Розрахунок витрат на ветеринарне обслуговування.

Абонемент на гарантоване ветеринарне обслуговування

Лікар-підприємець ветеринарної медицини СПД Петренко О.В.

адреса: ______________________________________________________

телефон _____________________________________________________

А б о н е м е н т № _______

на гарантоване ветеринарне обслуговування

продуктивних і свійських тварин

Власник тварин_______________________________________

Адреса______________________________________________

Телефон_____________________________________________

Абонемент є договором про ветеринарне обслуговування тварин приватних власників протягом певного періоду, за умови попередньої оплати власником ветеринарних послуг.

Строк дії договору: початок_______________ закінчення _______________

Кількість тварин по видах

№ п/п

Вид тварин

Кількість голів

Примітка

Гарантії лікаря-підприємця ветеринарної медицини

1. Проведення профілактичних щеплень і обробок тварин проти інфекційних, паразитарних і незаразних хвороб в оптимальні терміни найбільш ефективними засобами на основі Ветеринарного законодавства України.

2. Першочергове обслуговування та надання лікувальної допомоги захворілим тваринам за заявкою власника в зручний для нього час.

3. Недопущення негативного впливу ветеринарних обробок на стан здоров’я і продуктивність тварин.

4. Проведення профілактичних оглядів тварин за місцем проживання власника або в гурті не рідше одного разу на квартал, а за необхідністю – проведення додаткових лабораторних досліджень.

5. Проведення консультацій з питань придбання, розведення, годівлі, догляду і утримання тварин, а також з технології вирощування молодняку.

6. Застосування під час діагностики, профілактики і лікування тварин новітніх засобів і методів, які відповідають останнім досягненням ветеринарної науки і практики, не впливають негативно на ветеринарно-санітарну якість тваринницької продукції.