Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
BU-EPR-MR-prakt_zan.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
6.41 Mб
Скачать

Вимоги до рівня засвоєння змісту практичних занять

У результаті виконання практичних занять студент повинен знати:

- предмет, об`єкти і елементи методу бухгалтерського обліку, його контрольно-інформаційні можливості;

- принципи бухгалтерського;

- види бухгалтерських документів і порядок їх заповнення на підприємстві;

- засоби оцінки і обліку надходження, руху і вибуття господарських засобів підприємства і їх джерел, господарських процесів і їх результатів.

У результаті виконання практичних занять студент повинен уміти:

- користуватися елементами методу бухгалтерського обліку;

- находити необхідну інформацію у облікових регістрах і формах фінансової звітності підприємства;

- здійснювати контроль первинних документів і облікових регістрів;

- проводити інвентаризацію господарських засобів підприємства і їх джерел та стану розрахунків.

У результаті виконання практичних занять студент повинен мати уяву:

- про спеціалізовані комп`ютерні програмами бухгалтерського обліку;

- про порядок складання і подання консолідованої фінансової звітності;

- про склад і особливості обліку фінансових інструментів підприємства.

У результаті виконання практичних занять студент повинен мати наступні навички:

- визначення на підставі даних бухгалтерського обліку доходів, витрат і фінансових результатів підприємства;

- контролю за здійсненням господарських операцій підприємства;

- складання первинних документів та облікових регістрів;

- здійснення контролю за раціональним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.

Перелік методичних матеріалів нормативної навчальної дисципліни циклу природничо- наукової та загальноекономічної підготовки

Бухгалтерський облік”

1. Конспект лекцій з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової та загальноекономічної підготовки „Бухгалтерський облік” для студентів денної, заочної та денно-заочної форми навчання галузі знань 0305 “Економіка та підприємництво” напрямів підготовки 6.030504 “Економіка підприємства” – ЕПР; 6.030504 “Економіка підприємства (Інформаційне забезпечення та правове регулювання)” – ЕПІ; 6.030505 “Управління персоналом та економіка праці” – УПЕП /Укл. Л.П. Білязе. - Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 163с.

2. Методичні рекомендації для проведення практичних занять з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової та загальноекономічної підготовки „Бухгалтерський облік” для студентів денної, заочної та денно-заочної форми навчання галузі знань 0305 “Економіка та підприємництво” напрямів підготовки 6.030504 “Економіка підприємства” – ЕПР; 6.030504 “Економіка підприємства (Інформаційне забезпечення та правове регулювання)” – ЕПІ; 6.030505 “Управління персоналом та економіка праці” – УПЕП /Укл. Л.П. Білязе, О.В. Бичкова. - Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 218с.

3. Методичні рекомендації з виконання контрольних робіт з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової та загальноекономічної підготовки „Бухгалтерський облік” для студентів заочної форми навчання галузі знань 0305 “Економіка та підприємництво” напрямів підготовки 6.030504 “Економіка підприємства” – ЕПР; 6.030504 “Економіка підприємства (Інформаційне забезпечення та правове регулювання)” – ЕПІ; 6.030505 “Управління персоналом та економіка праці” – УПЕП /Укл. Л.П. Білязе, О.В. Бичкова. - Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 81с.

4. Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової та загальноекономічної підготовки „Бухгалтерський облік” для студентів денної, заочної та денно-заочної форми навчання галузі знань 0305 “Економіка та підприємництво” напрямів підготовки 6.030504 “Економіка підприємства” – ЕПР; 6.030504 “Економіка підприємства (Інформаційне забезпечення та правове регулювання)” – ЕПІ; 6.030505 “Управління персоналом та економіка праці” – УПЕП /Укл. Л.П. Білязе, О.В. Бичкова. - Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 38с.

5. Методичні рекомендації щодо організації індивідуальної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової та загальноекономічної підготовки „Бухгалтерський облік” для студентів денної та денно-заочної форми навчання галузі знань 0305 “Економіка та підприємництво” напрямів підготовки 6.030504 “Економіка підприємства” – ЕПР; 6.030504 “Економіка підприємства (Інформаційне забезпечення та правове регулювання)” – ЕПІ; 6.030505 “Управління персоналом та економіка праці” – УПЕП /Укл. Л.П. Білязе, О.В. Бичкова. - Донецьк: ДонНТУ, 2010. – 41с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]