Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
самостійна робота.doc
Скачиваний:
71
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
302.08 Кб
Скачать

3. Оцінювання самостійної роботи студентів

Оцінка „відмінно”. Студент виявив всебічні, систематичні і глибокі знання матеріалу самостійної роботи, вміння вільно використовувати знання, передбачені нею, ознайомлений з рекомендованою літературою. Студент засвоїв взаємозв’язок основних понять курсу, виявив творчі здібності в розумінні і використанні матеріалу самостійної роботи.

Оцінка „добре”. Студент виявив повне знання матеріалу самостійної роботи, засвоїв рекомендовану літературу. Студент здатний до самостійного поповнення знань у ході подальшого навчання і професійної діяльності.

Оцінка „задовільно”. Студент виявив знання матеріалу самостійної роботи, ознайомлений з рекомендованою літературою. Студент припускається огріхів при відповіді на питання, але демонструє спроможність усунути ці огріхи.

Оцінка „незадовільно” виставляється студенту, який виявив прогалини і припустився принципових помилок в знанні матеріалу самостійної роботи.

1 Короткі конспекти лекцій складені за підручником: Менделевич В.Д. Клиническая и медицинская психология. – М.: МЕДпресс-информ, 2002. – 592 с.

28