Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Tekhnol-pr-4k.doc
Скачиваний:
45
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
229.89 Кб
Скачать

8. Захист звіту про практику

Підписані керівником від підприємства звіт та щоденник з відзи­вом про роботу практиканта за весь період практики засвідчується печаткою підприємства.

В університеті практикант здає керівнику практики звіт, що­денник і всі зібрані матеріали для перегляду. Після цього студент до­пускається до захисту практики. Студенти, які не виконали програму практики і не захистили звіт з практики, не допускаються до навчаль­ного процесу. Вони можуть залишитися на повторний курс або можуть бути відраховані з університету.

Виконання студентом календарного графіку проходження практики оцінюється керівником практики від підприємства (організації) за 5-ти бальною шкалою. Оцінка проставляється в щоденнику практики студента і потім переводиться керівником практики від кафедри у відповідну кількість балів для їх врахування при підсумковому контролі (див додаток 5).

У разі проходження студентом практики в м. Києві також враховується оцінка керівника практики від кафедри. Відповідність змісту і оформлення звіту студента з практики встановленим програмою вимогам та виконання індивідуального завдання оцінюється керівником практики від кафедри в балах.

Знання, уміння та навички студента за програмою практики оцінюються кафедральною комісією, призначеною завідувачем кафедри із числа керівників практики (2-3 викладачі).

Питання до заліку доводяться до студентів перед початком практики (додаток 6)

Підсумкове оцінювання проводиться з урахуванням сумарної кількості балів, отриманих студентом за окремими елементами модуля.

Література

  1. Житецький В.Ц., Джигирей В.С., Мельников О.В. Основи охорони праці. – Львів: Афіша, 1999. – 348 с

  2. Касьянов Г.И., Самсонова А.Н. Технология консервов для детского питания. – М.: Колос, 1996. – 160 с.

  3. Сборник технологических инструкций по производству консервов. Т1. Консервы овощные. – М.: Консервплодоовощ, 1990, - 324 с.

  4. Сборник технологических инструкций по производству консервов. Т.2. Консервы фруктовые. – М.: Консервплодоовощ, 1992.– Ч.1.– 290 с., Ч.2.– 360 с.

  5. Сборник технологических инструкций и нормативно-технических документов по производству консервов для детского питания. – М.: Агропромиздат, 1986. – 432 с.

  6. Ситников Е.Д., Качанов В.А. Оборудование консервных заводов. – М.: Лег и пищ. пром-сть, 1983. – 408 с.

  7. Справочник технолога плодовоовощного консервного производства. – М.: Профи КС, 2001. – 478 с.

  8. Флауменбаум Б.Л., Кротов Є.Г., Загібалов О.Ф. та інші. Технологія консервування плодів, овочів, м’яса і риби. – К.: Вища шк., 1995. – 301 с.

Додаток 1

Зразок титульної сторінки розрахунково-пояснювальної записки

Міністерство освіти і науки, МОЛОДІ І СПОРТУ україни Національний університет Харчових технологій

Кафедра технології консервування

Звіт проходження технологічної практики на Білоцерківському консервному заводі

Виконав студент ТК – ІV – 6 І.М.Чумаченко

Керівник практики, доцент Г.М.Бандуренко

Київ - 2012

ДОДАТОК 2

Зразок оформлення анотації

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]