Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KPK_20110705 / KPK_20110705.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
4.21 Mб
Скачать

3.2. У Кримінально-виконавчому кодексі України (Відомості Верховної Ради України (ввр), 2004, n 3-4, ст. 21):

  1. у частині першій статті 1 слово “злочинів” замінити словами “кримінальних правопорушень”;

  1. у частині четвертій статті 6 слово “злочину” замінити словами “кримінального правопорушення”;

  1. у статтях 35, 40, 46, 154, 166 слова “кримінально-процесуальне” замінити словами “кримінальне процесуальне” у відповідних відмінках;

  1. у частині третій статті 43 слова “з іншої кримінальної справи” замінити словами “в іншому кримінальному провадженні”;

  1. у частині другій статті 57 слово “справи” замінити словами “кримінального провадження”;

  1. у частині другій статті 88 слова “по одній справі” замінити словами “в одному кримінальному провадженні”;

  1. частину першу статті 90 викласти в такій редакції:

“У порядку, встановленому Кримінальним процесуальним кодексом України, засуджений при необхідності провадження слідчих дій у кримінальному провадженні про кримінальне правопорушення, вчинене іншою особою або цією ж особою, за яке вона не була засуджена, чи у зв'язку з розглядом справи в суді може бути тимчасово залишений в слідчому ізоляторі або переведений з арештного дому, виправного центру, дисциплінарного батальйону або колонії до слідчого ізолятора.”

  1. у частині першій статті 104:

в абзаці третьому слова “виявлення, попередження і розкриття” замінити словами “попередження і виявлення”;

абзац п’ятий після слів “оперативно-розшукову діяльність” доповнити словами “або кримінальне провадження”;

  1. частину п’яту статті 113 викласти в такій редакції:

“5. Кореспонденція, яку засуджені адресують захиснику у кримінальному провадженні, що здійснює свої повноваження відповідно до Кримінального процесуального кодексу України, перегляду не підлягає і надсилається за адресою протягом доби з часу її подачі. Кореспонденція, яку засуджені одержують від такого захисника, перегляду не підлягає.”

  1. у статті 152 слова “кримінальної справи” замінити словами “кримінального провадження”.

3.3. У Кодексі України про адміністративні правопорушення (Відомості Верховної Ради Української рср (ввр) 1984, додаток до n 51, ст.1122 ):

  1. статтю 38 викласти в такій редакції:

“ Стаття 38. Строки накладення адміністративного стягнення

Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - два місяці з дня його виявлення, за винятком випадків, коли справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу підвідомчі суду (судді).

Якщо справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу чи інших законів підвідомчі суду (судді), стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через три місяці з дня його виявлення.

У разі закриття кримінального провадження, але при наявності в діях порушника ознак адміністративного правопорушення адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через місяць з дня прийняття рішення про закриття кримінального провадження.”

  1. у статті 185-5:

назву статті доповнити словом “присяжного”;

частину першу після слів “народного засідателя” доповнити словом “присяжного”;

  1. у пункті 8 частини першої статті 247 слова “порушення по даному факту кримінальної справи” замінити словами “повідомлення про підозру особі у кримінальному провадженні по даному факту”;