Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvitsenyk.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
2.42 Mб
Скачать

Висновок

За час проходження практики у Центрі Інформаційних технологій, я закріпив свої теоретичні знання по спеціальності «Комп’ютерні науки». Навчальна практика стала джерелом накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності та закріплення теоретичних знань.

На практиці було проведено ознайомлення із структурою підприємства, його техніко-екомномічною характеристикою та підрозділами.

На основі аналізу існуючих апаратних та програмних засобів були виявленні недоліки побудови існуючого комплексу апаратно-програмних засобів та намічені шляхи виправлення даної ситуації.

На практиці було налаштовано EPOS-систему , яка забезпечує необхідний функціонал для роботи мережі кіосків : візуальна панель для продажу продукції , а також інструменти які дозволяють відслідковувати грошові та товарні переміщення , генерування звітів. Налаштовану EPOS-систему було успішно протестовано за допомогою двох комп’ютерів і тим самим доведено надійність роботи системи .

Я вважаю, що у виборі свого майбутньогоя не помилився, адже «Компютерні науки» це безперечно дуже перспективний напрямок, який наразі розвивається з неймовірною швидкістю. Я радий що в недалекому майбутньому зможу гордо зватисьIT-шником.

Перелік використаних джерел

1. Odoo [Електронний ресурс] (рос.)//Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії Режим доступу: https://ru.wikipedia.org/wiki/Odoo. – Дата доступу: 8.08.2014. – Заголовок з екрану.

2. OpenERP Documentation v7.0[Електронний ресурс]. Режим доступу: https://doc.odoo.com/7.0/ru/. – Дата доступу: 07.07.2014.

­­3. Drive your Sales & Marketing Activities with Open ERP(англ.)/ Els Van Vossel , Fabien Pinckaers , 2011 - С.9 – 23.

4.Приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел, який наводять у дисертації, і списку опублікованих робіт, який наводять в авторефераті //Бюлетень ВАК України. – №3. – 2008. – С.9 – 13.

24

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]