Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
otchet_po_praktike.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
20.09.2019
Размер:
421.38 Кб
Скачать

Технологія приготування

Дрібно нарізаний лук злегка пасерують. Гриби свіжі, попередньо припущені до напівготовності, нарізають тонкою соломкою і разом з цибулею смажать 3-5 хв. Потім підсмажені цибулю і гриби кладуть в соус червоний основний і варять 10-15 хв. Наприкінці варіння в соус додають біле сухе вино, нарізану зелень петрушки і естрагон і заправляють маргарином.

Подають соус до смаженої дичини, натуральним смаженим котлет та інших страв з м'яса.

Характеристика готової страви

Зовнішній вигляд: однорідна маса без грудок, без плівок на поверхні

Колір: від світло-рожевого до насиченого вишневого кольору

Консистенція: в'язка, тягуча, середньої густоти

Запах і смак: солонуватий, в міру кисло-солодкий, з ароматом і присмаком грибів та спецій.

Харчова та енергетична цінність

У 100 г страви (виробу) міститься:

білків 1,32 г

жирів 0,13 г

вуглеводів 8,47 г

Енергетична цінність 45,0 ккал.

Розробник: Підпис: М.П. П.І.Б.

Технічний експерт Підпис: М.П. П.І.Б.

С хема технологічного процесу виробництва страви „Соус „Бешамель мисливський”

ВИСНОВОК

У період практики на готельному підприємстві Президент Готель я дізналася багато нового в галузі готельної індустрії, виконала програму в повному обсязі, пройшола кваліфіковану практику та ознайомилася з роботою всіх служб готелю. З інтересом і відповідальністю підходила до роботи всіх служб готельного сервісу, брала участь у суспільному житті підприємства. З самого першого дня на підприємстві, я ознайомилася з технікою безпеки готелю, внутрішнім розпорядком та розкладом роботи, з цікавістю і відповідальність підходила до завдань, які були покладені в процесі проходження практики .

На закінчення моєї практики зроблені наступні висновки...

Готельний комплекс є надзвичайно важливим елементом соціальної сфери, що грає велику роль у підвищенні ефективності суспільного виробництва і відповідно зростання життєвого рівня населення.

Отримані під час практики знання дають змогу дати характеристику готелю Президент Готель і зробити аналіз відповідності категорії готелю відповідно до міжнародних стандартів. Судячи з відгуків гостів і будучи безпосереднім учасником в процесі забезпечення гостя відповідним комфортом, можна сказати, що готель повністю відповідає категорії «****». Якість надання послуг повністю задовольняє споживачів, про що свідчить велика частка постійних клієнтів і завантаженість готелю, яка доволі часто складає 100%.

Загалом недоліків у готелі непомічено. Відповідальний персонал усуває будь-які проблему у найкоротші терміни так, що гість й не дізнається про її наявність. Хочеться зауважити, що плинність кадрів у контактній зоні готелю дуже висока, доводиться багато часу приділяти введенню нових працівників у роботу, що певною мірою негативно впливає на робочий процес. Готель сприяє «збереженню» хороших працівників, робить ставку на кар’єрний ріст всередині колективу (більше 90% працівників управлінської ланки всередині готелю виросло зі звичайних офіціантів чи покоївок готеля), за що «мисливці за головами» називають даний готель «схрещувачем».

Президент Готель - достойний конкурент п’ятизірковим готелям міста в боротьбі за гостей під час «Євро 2012», і можу із впевненістю сказати, що матиме надзвичайний попит завдяки відповідності наданих послуг ціні за даний номер.

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

  1. Закон України «Про захист прав споживачів» від 12.05.1994 р. Постанова ВР України №30;

  2. Національний стандарт України. Послуги туристичні. Засоби розміщення ДСТУ 4268 і 2003 Київ, Держспоживстандарт України, 2004;

  3. ДСТУ 3008-95. Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлення;

  4. Інструкція Державного комітету з туризму «Про порядок видачі суб’єктам підприємства спеціальних дозволів (ліцензій) на діяльність, пов’язану з наданням туристичних послуг» від 27 липня 1994 р. №79;

  5. Правила користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг Наказ Державної туристичної адміністрації України від 16.03.2004 р. № 18;

  6. „Сфера обслуговування” / Укл.: Ладиженська Р.С. – Харків: ХНАМГ, 2007. – 30 с.;

  7. Архіпов В.В., Іваннікова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Навчальний посібник. К.: 2007,

  8. Роглєв Х.Й.Основи готельного менеджменту. Навч. посібник. - К.: Кондор, 2005.

  9. Зорин И.В., Квартальников В.Н. Туристский терминологический словарь. – М., 1999.

  10. Туризм и гостиничное хозяйство. Ученик. / Под ред. Чудновского А. Д. – М., 2003.- 448 с.

  11. Уніфіковані технології готельних послуг: Навч. посіб. /За ред. проф. В. К. Федорченка - К. : Вища школа., 2001.- 237 с.

  12. http://www.kievtown.net

  13. http://presidenthotel.com.ua

7

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]