Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Роберт Т.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
27.09.2019
Размер:
340.29 Кб
Скачать

Беріться за справу!

Всім вам дано два великих дару: ваш розум і ваш час. Вам вибирати, що з ними робити. З кожним доларом, що потрапляють вам в руки, ви і тільки ви отримуєте владу у визначенні своєї долі. Витратьте гроші бездарно і ви виберете собі доля бідних. Витратьте гроші на пасив і ви приєднаєтеся до середнього класу. Вкладіть гроші в свій розум, навчитеся, як купувати актив і ви виберете багатство, як свою мету і своє майбутнє. Вибір за вами і тільки за вами. Кожен день, з кожним доларом ви вирішуєте, чи будете багатим, бідним або середнім класом.

Вирішити поділитися цими знаннями зі своїми дітьми і ви підготуєте їх до того, що їх чекає в житті. Ніхто не зробить цього замість вас.

Ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей визначається тим вибором, який ви зробите сьогодні, а не завтра.

Бажаємо вам великого багатства й великого щастя в житті - самому безцінний дар, яким володіє людина.

Про авторів Роберт т. Кіосакі

«Головна причина того, що люди відчувають фінансові проблеми, полягає в тому, що, витративши роки в школі, вони нічого не дізналися про те, що таке гроші. В результаті люди вчаться працювати на гроші ..., але ніколи не вчаться тому, як змусити гроші працювати на себе »- каже Роберт.

Народжений і виріс на Гаваях, Роберт є представником четвертого покоління японців, що переселилися до Америки. Він походить з відомої родини педагогів. Його батько очолював комітет з освіти в гавайському уряді. Закінчивши середню школу, Роберт здобував освіту в Нью-Йорку, а потім пішов служити в ВМФ. Будучи офіцером, пілотом бойового вертольота. Роберт воював у В'єтнамі.

Повернувшись з війни, Роберт почав свою ділову кар'єру. У 1977 р. він заснував компанію, що стала випускати перші нейлонові гаманці «серфер», розійшлися по всьому світу і принесли багатомільйонний дохід. Роберт і його продукт потрапили на сторінки найвідоміших видань, таких як:

«Runner's World», «Gentleman's Quarterly», «Success Magazine», «Newsweek» і навіть «Playboy».

Залишивши діловий світ, Роберт заснував в 1985 р. міжнародну освітню компанію, оперувати в 7 країнах, навчальну бізнесу та інвестування десятки тисяч людей.

З 47 років Роберт займається тим, що доставляє йому найбільше задоволення, тобто інвестуванням. Заклопотаний зростаючої прірвою між заможними і незаможними, Роберт створив настільну гру «САSHFLOW», навчальну поводження з грошима, тобто тому, що раніше було відомо лише багатим.

Роберт займається операціями з нерухомістю і розвитком маленьких компаній, але справжня його любов і пристрасть віддані навчанню. Роберту відведено почесне місце серед таких гігантів, як: Ог Мандіно, Зіг Зіглер та Ентоні Роббінс. Послання Роберта Кіосакі людям звучить абсолютно ясно: «Або ви керуєте своїми фінансами, або танцюєте під їх сопілку все життя. Ви або господар грошей, або раб грошей ». Роберт проводить заняття, які тривають від 1:00 до 3 днів, навчаючи людей секретам багатих. Він вчить людей, як інвестувати з мінімальним ризиком, отримуючи високий дохід. Він вчить людей, як їм вчити своїх дітей, щоб діти стали багатими. Роберт вчить, як запускати компанії і продавати їх. Вся діяльність Роберта пронизана гострим бажанням допомогти людям розбудити фінансового генія, що знаходиться в кожному, але частіше дрімаючого.

Ось що каже про роботу Роберта всесвітньо визнаний оратор і письменник Ентоні Роббінс: «Освітня робота Роберта Кіосакі несе в собі силу, мудрість і здатна міняти людські життя. Я вітаю його зусилля і підтримую його обома руками ».

Під час нинішніх гігантських економічних змін те, що робить Роберт Кіосакі, безцінне.