Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Роберт Т.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
27.09.2019
Размер:
340.29 Кб
Скачать

Шарон л. Лечтер

Дружина і мати трьох дітей, фахівець з аналізу методом критичного шляху, консультант з виробництва іграшок та видавничої справи, власник власного бізнесу, Шарон Лечтер направила свої професійні зусилля в сферу освіти.

Вона закінчила Державний університет у Флориді, отримавши вчений ступінь з бухгалтерського обліку. Потім Шарон стала працювати в одній з великих бухгалтерських фірм, займалася бухгалтерської роботою в компанії, пов'язаної з комп'ютерною індустрією, була податковим директором в національній страховій компанії, стала засновником і співвласником першого регіонального жіночого журналу у Вісконсині.

У міру того, як росли її діти, Шарон стала приділяти більше уваги їх утворення. Було цілою проблемою змусити дітей читати. Вони охочіше дивилися телевізор.

Шарон з великим ентузіазмом об'єднала сили з винахідником першої електронної «говорить книги» і допомогла розширити ринок збуту цих виробів по всьому світу, сприяючи продажу «говорять книг», на багато мільйонів доларів. Сьогодні вона залишається піонером у розвитку нових технологій, що сприяють поверненню книги в дитячі життя.

Чим старше ставали діти Шарон, тим інтенсивніше вона займалася освітою своїх дітей. Вона активно допомагала дітям опановувати математикою, комп'ютерами, стежила, щоб вони більше читали і грамотно писали.

«Наша сучасна освітня система не-в змозі йти в ногу з глобальними і технологічними змінами в сьогоднішньому світі. Ми повинні навчати наших молодих людей, як шкільним дисциплінам, так і фінансових питань, щоб вони могли не тільки лише виживати, але і процвітати в тому світі, де їм належить жити ».

В якості співавтора книг «Багатий тато, Бідний тато» і «Квадрант руху готівки» Шарон Лечтер спрямовує свої зусилля на допомогу у створенні освітніх інструментів для будь-якої людини, зацікавленого в поліпшенні свого фінансового освіти.