Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
120925_звіт_тези.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
360.29 Кб
Скачать

5.2. Науково-експертна робота

Науковці Університету та його відокремлених структурних підрозділів постійно беруть участь у робочих комісіях, експертних групах, науково-технічних радах органів державної влади та інших установ, виступали опонентами та здійснювали рецензування дисертаційних досліджень, монографій, статей тощо.

Кафедра світового господарства і міжнародної економічної інтеграції у 2011-2012 навчальному році виступала провідною установою ряду дисертаційних досліджень, на засіданнях розглядались дисертаційні роботи для надання офіційних відгуків кафедри, а також відгуків на надіслані автореферати дисертацій з інших академічних та наукових установ зі спеціальності «Світове господарство і міжнародні економічні відносини».

Завідувач кафедри д.е.н., професор Андрійчук В.Г. є членом: секції «Менеджмент зовнішньоекономічної та антимонопольної діяльності» наукової ради Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України; спеціалізованої вченої ради з захисту докторських дисертацій зі спеціальності 08.00.02 – «Світове господарство та міжнародні економічні відносини» (з 1.09.2010р.) Д26.176.01 Інституту світової економіки і міжнародних відносин Національної академії наук України; спеціалізованої вченої ради з захисту докторських дисертацій зі спеціальності 21.04.01 – «Економічна безпека держави» у Національному інституті стратегічних досліджень при Президентові України; Спілки економістів України; ВГО «Української асоціації економістів-міжнародників».

Професор кафедри Ковалевський Л.Г. є членом науково-експертної ради при Державному казначействі України. Професором кафедри Ковалевським Л.Г. надана експертна оцінка реформ у Державному казначействі України.

Завідувач кафедри обліку, аудиту і статистики д.е.н., професор Моторин Р.М. входить до складу Вченої ради Науково-технічного комплексу статистичних досліджень Держкомстату України; є дійсним членом Міжнародної статистичного інституту з 1998 року (Ворбург, Нідерланди).

Професор, д.е.н. Якушик І.Д. входить до складу членів експертної ради з економіки ДАК України.

Завідувач кафедри вищої математики та інформатики д.т.н., професор Васильченко І.П. є членом Спеціалізованої вченої ради з захисту кандидатських та докторських дисертацій факультету кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка.

Заступник директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків ХІФ УДУФМТ Мостовий Г.І. входить до складу Харківського регіонального Комітету з економічних реформ. Савченко І.Г., керівник організаційного відділу з питань наукових досліджень та міжнародних зв’язків, Бабаєв В.Ю., вчений секретар ХІФ УДУФМТ, входять до складу робочої групи – «Законодавче та інституційне забезпечення реформ Харківського регіонального комітету з економічних реформ».

Науково-педагогічними працівниками Харківського інституту фінансів було підготовлено 10 відгуків на автореферати дисертацій.

Науково-експертна робота Одеського інституту фінансів. За звітний період 2 науково-педагогічних працівника інституту – доцент, кандидат економічних наук Михайленко С.В., і кандидат економічних наук, доцент Чуркіна І.Є. надали 10 відгуків на автореферати кандидатських досліджень.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]