Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Фінансова санація і банкрутство.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
506.54 Кб
Скачать

Управління фінансовою санацією підприємств методичні вказівки

до виконання контрольної роботи

для спеціалістів та магістрів усіх форм навчання

спеціальності “Фінанси”

базового напрямку “Економіка і підприємництво”

Затверджено

На засіданні кафедри фінансів

Протокол № 16 від 15.04.2009 р.

Львів – 2009

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для спеціалістів та магістрів усіх форм навчання спеціальності 7.050104 та 8.050104 “Фінанси” базового напрямку 0501 “Економіка і підприємництво” з дисципліни Управління фінансовою санацією підприємств / Уклад. М.К.Колісник, К.Е.Косівська, К.М.Слюсарчик – Львів: Видавництво Національного університету „Львівська політехніка”, 2009. – 28 с.

Укладачі:

Колісник М.К., к. е. н., доц.

Косівська К.Е., аспірант

Слюсарчик К.М., асистент

Відповідальний за випуск: Хома І.Б. к.е.н., доц.

Рецензенти:

Ярошевич Н.Б., к.е.н., доц.

Чернобай Л.І., к.е.н., доц.

1. Мета і зміст контрольної роботи

Контрольна робота виконується з метою вивчення проблематики з питань організації фінансових відносин, що виникають в процесі санації, реорганізації, банкрутства та ліквідації суб'єктів господарювання.

Змістом роботи є вивчення найважливіших економіко-правових аспектів банкрутства та ліквідації підприємств, а також вивчення порядку здійснення фінансового оздоровлення, методики санаційного аудиту підприємств та особливостей санації, банкрутства та ліквідації комерційних банків.

2. Структура контрольної роботи

Контрольна робота складається з шести тестів першого рівня складності, двох тестів другого рівня складності та двох задач.

На першій сторінці контрольної роботи вказується варіант. Номер варіанта вибирається за порядковим номером в списку групи.

Відповідь на тести вважається повною при наведенні питання і варіанта відповіді (буквенно і словами). Відповідь на задачі вважається повною при наведенні необхідних формул з поясненнями, розрахунків відповідно до завдання і аналізі отриманих даних (висновок).

Остання сторінка залишається для рецензії викладача.

3. Загальні положення до виконання контрольної роботи

Для студентів стаціонарної форми навчання роботи виконуються, за допомогою комп’ютера на одній стороні аркуша білого паперу формату А-4 (210297 мм) через 1,5 комп’ютерних інтервали до тридцяти рядків на сторінці. Шрифт – Times New Roman, кегль 14. На кожному аркуші повинні бути поля таких розмірів: зверху та знизу –20 мм, ліворуч – 25 мм, праворуч –15 мм. Шрифт друку повинен бути чітким, чорного кольору. Щільність тексту має бути однаковою. Абзацний відступ – 1 см.

Для студентів заочної форми навчання контрольна робота виконується в учнівському зошиті власноручно (друкування не допускається) одним кольором (чорним, фіолетовим або темно синім) контрастного відтінку з дотриманням інтервалу між рядками. При написанні обов'язково залишати поля для зауважень. В разі виявлення розбіжностей в почерку особи, яка захищає контрольну роботу, і почерку, яким вона виконана, така робота вилучається і анулюється, а студент отримує нове завдання.

Нумерація сторінок, малюнків, таблиць, формул подається арабськими цифрами без знака №.

Нумерація сторінок має бути наскрізною, причому першою сторінкою є титульний аркуш, але на ньому номер сторінки не ставиться. Номер сторінки проставляється у правому верхньому.