Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Маг.раб.Винн. (Восстановлен).docx
Скачиваний:
20
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
238.12 Кб
Скачать
  1. V. Майно клуб в системі цдют

  1. Майно КЛУБ в системі ЦДЮТ становлять основні фонди

  2. Майно належить КЛУБ в системі ЦДЮТ на правах оперативного управління, рішення про заснування статуту КЛУБ в системі ЦДЮТ та договору передачі майна в оперативне управління.

  3. Збитки, заподіяні КЛУБ в системі ЦДЮТ внаслідок порушення його майнових прав іншими юридичними та фізичними особами, відшкодовуються згідно до чинного законодавства.

  1. VI. Міжнародна діяльність

  1. КЛУБ в системі ЦДЮТ має право укладати угоди і здійснювати інші юридичні акти з навчально-виховними закладами, науковими установами, організаціями, фондами, товариствами, окремими громадянами зарубіжних країн, встановлювати прямі міжнародні зв'язки на основі самостійно укладених угод або угод, укладених засновником на користь КЛУБУ в системі ЦДЮТ, про обмін творчими учнівськими колективами, педагогічними колективами, окремими працівниками, створювати у встановленому порядку спільні (асоційовані) заклади, навчально-виховні центри, проводити спільні заходи, визначені статутом тощо.

  1. Vіі. Контроль за діяльністю клуб в системі цдют

  1. КЛУБ в системі ЦДЮТ безпосередньо підпорядкований і підзвітний засновнику.

  2. Основною формою контролю з боку засновника за діяльністю КЛУБ в системі ЦДЮТ є атестація, що проводиться відповідно до чинного законодавства.

  3. Контроль за діяльністю КЛУБУ в системі ЦДЮТ щодо забезпечення належного рівня позашкільної додаткової освіти, навчання і виховання дітей за інтересами здійснюється місцевими органами державної виконавчої влади.

  1. VIII. Реорганізація або ліквідація закладу

  1. Ліквідація чи реорганізація позашкільного навчального закладу, а саме КЛУБУ в системі ЦДЮТ, здійснюється відповідно до чинного законодавства.