Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Правознавство_.__Верстка_2010.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
10.11.2018
Размер:
2.27 Mб
Скачать

Критерії підсумкового семестрового контролю

При формі контролю Іспит

Примітка

59 і менше балів

Студент отримує оцінку “незадовільно”, йому надається можливість самостійно вивчити матеріал курсу і повторно пройти семестровий контроль

60-70 балів

Студент отримує оцінку “задовільно” автоматично, але мас право складати іспит і покращити її

71-89 балів

Студент отримує оцінку “добре” автоматично, але має право складати іспит і покращити свою оцінку

90-100 балів

Студент отримує оцінку “відмінно” автоматично, без складання іспиту

Форма підсумкового семестровою контролю (співбесіда, усно, письмово, тестування) обирається викладачем.

Результати підсумкового семестрового контролю не можуть бути нижчими, ніж оцінка відповідної суми балів, набраної протягом семестру.

Результати підсумкового семестрового контролю знань заносяться до заліково-екзаменаційної відомості.

Розділ 2. Форми контролю за кожним навчальним модулем

Поточний

контроль – здійснюється на семінарських заняттях протягом семестру у межах навчального модуля, має на меті перевірку рівня підготовленості студента при виконанні конкретної роботи.

Формами контролю для дисципліни “Правознавство” є усне опитування, співбесіда, перевірка виконання творчої роботи, тестовий контроль, контрольна робота.

Модульний

контроль – здійснюється викладачем за результатами засвоєння теоретичного та практичного матеріалу після завершення вивчення студентом певного модуля дисципліни.

До проведення модульного контролю допускаються студенти, які набрали не менше 20 балів окремо за кожним модулем і виконали всі види робіт, що є складовими модуля (практична частина, індивідуальні завдання, завдання для самостійної роботи).

Студент, який не відпрацював пропущених занять за даним модулем, до модульного контролю не допускається.

Студент, який набрав максимальну кількість балів за відповідним модулем до початку проведення модульного контролю (45 балів за І модулем, 55 балів за II модулем), за рішенням викладача може бути звільнений від підсумкового контролю.

Модульний контроль може проводитись лише один раз.

Студент може відпрацювати пропущене заняття та отримати консультацію з будь якого питання курсу “Правознавство” за графіком консультативних та індивідуальних занять викладачів, затверджених кафедрою.

Модульний контроль може проводитися викладачем на лекціях, практичних, семінарських заняттях.

Рівень знань студента оцінюється в балах і фіксується в журналі та заноситься в заліково-екзаменаційну відомість після вивчення кожного модуля.

Студент, який після виконання робочої програми дисципліни у семестр набрав менше 30 балів, вивчає дисципліну (чи окремі її теми) повторно.

Студент, який після виконання робочої програми у семестрі набрав 60 балів і більше і не бажає покращити свою оцінку, може отримати підсумкову оцінку (з навчальної дисципліни) за результатами модульного контролю.

Відсутність студента на модульному контролі оцінюється у “0” балів.

Атестація – комплексне визначення успішності студента у семестрі (1-й модуль – 45 балів, 2-й модуль 55 балів). Той студент, який має відповідну кількість балів, атестаційну оцінку отримує автоматично у відповідності до кількості балів.

Форма проведення атестації визначається викладачем: усне опитування, співбесіда, контрольна робота, тестування, виконання індивідуального реферативного чи розрахункового завдання.

Атестація проводиться один раз на семестр і фіксується в атестаційній відомості, що видається деканатом

Підсумковий семестровий контроль проводиться відповідно до розкладу занять після вивчення студентом навчальної програми за всіма модулями.