Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_Tekhnichna_expluatatsiyna_kharakteristika_rob...docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
66.01 Кб
Скачать

3.7 Види звітності і порядок їх складання

3.7.1 Складання звітності при прийомі вантажів до перевезення

На вагонні відправки власного вантаження на підставі корінців дорожніх відомостей (додаткових екземплярів дорожніх відомостей) щодоби з АСК ВП УЗ запрошується відомість номерного обліку навантажених вагонів (форма ГУ-3) для міжнародного і окремо внутрішнього повідомлення.

На підставі корінців дорожніх відомостей на вагони неробочого парку, які не підлягають, обліку у вантаженні окремо з АСК ВП УЗ запрошується відомість форми ГУ-3.

При внутрішньостанційних перевезеннях і на переадресовані вагонні відправки по нових документах у відомості форми ГУ-3 повинна бути зроблена відповідний запис. Відомість форми ГУ-3 складається у трьох екземплярах, підписується товарним касиром і начальником станції.

Всі екземпляри відомостей форми ГУ-3 з прикладеними ним документами в послідовному порядку прямують в ЄТехПД обробивши відомості форми ГУ-3, проставляє на двох екземплярах відмітки і повертає їх на станцію, один екземпляр відомості видається вантажовідправнику, другий залишається в товарній конторі станції.

Зіпсовані з якої-небудь причини комплекти перевізних документів записуються в звіт з відповідною відміткою.

Звіт по вантажній роботі по роду вагонів (форма ГО-1), звіт про вантаження з найменуванням вантажів (форма ГО-2), звіт про вантаження по дорогах призначення (ГО-3) і відомість плати за користування вагонами на під'їзних коліях, запрошуються з АСК ВП УЗ в кінці звітної доби товарним касиром.

Складені на станції звіти форми ГУ-3 і відомості платні за користування вагонами при супровідному описі документів форми ФДУ-93, щодня прямують в ЄТехПД для подальшої обробки.

3.7.2 Складання звітності при видачі вантажів

Товарний касир дорожні відомості на видані вантажі скріпляє окремо по видах перевезень і повідомлень.

На кожну групу дорожніх відомостей по видах перевезень і повідомлень складається супровідна відомість форми ДУ-91, яка з доданими до неї документами надаються в ЄТехПД. Дорожні відомості, до яких прикладені квитанції різних зборів, прикріпляються до супровідної відомості. У заголовку супровідної відомості форми ДУ-91 указується, за який звітний період надані дорожні відомості, а також сумарні показники звіту: вага вантажу в кг, кількість документів, код станції призначення, код повідомлення (місцеве -1, пряме -2).

Вагонні листи на всі вивантажені вагони зшиваються за кожну звітну добу і зберігаються в товарній конторі.

4 Технологія роботи з митними вантажами та вагонами країн снд

4.1 Умови перевезення товарів, інших предметів під митним контролем

Вантаж, який переміщається через митну межу України, підлягає митному оформленню митними органами України.

Оформлений, відповідним чином в митниці відправлення вантаж, інші предмети переміщаються з цієї митниці в митницю призначення під митним контролем.

Перевезення вантажу, інших предметів під митним контролем здійснюється залізницями згідно, діючих угод про перевезення вантажів інших предметів в міжнародному сполученні, Правил перевезення вантажів, а також чинного законодавства України.

Контроль, за переміщенням вантажу, інших предметів між митницями здійснюється згідно, чинних нормативно-правових актів Державної служби України.

Як правило, вантаж і інші предмети переміщаються між митницями, під митним контролем з накладенням пломб і ЗПП у вагонах закритого типу, контейнерах, ящиках, мішках, пакунках і іншій упаковці, обладнаних так, щоб їх не можна було вилучити з опечатаного вантажного місця або помістити в нього без видимих слідів відкриття або пошкодження митного контролю, а також без слідів недостачі і пошкодження товару (вантажу) на відкритому рухомому складі.

Допускається переміщення вантажу під митним контролем інших країн, вантажовідправників або транспортних організацій, які прийняли такий вантаж до перевезення. Такий контроль, окрім ЗПП (пломб) признається митними органами України, як умови їх відповідальності правилам, що пред'являються митному контролю, які застосовуються митними органами України.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]