Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_Tekhnichna_expluatatsiyna_kharakteristika_rob...docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
66.01 Кб
Скачать
              1. 3.3 Організація роботи станції Амвросіївка і примикаючих під'їзних колій

Взаємовідносини залізниці з під'їзними коліями промислових підприємств, регламентуються Статутом залізниць України, Правилами обслуговування залізничних під'їзних колій, договорами про експлуатацію залізничних під'їзних колій, Договорами на подачу і забирання вагонів.

Оперативна робота станції і під’їзної колії проводиться на підставі змінно-добового плану, що передбачає розміри навантаження і вивантаження, час і послідовність обробки вагонів.

Передача вагонів у технічному і комерційному відношеннях на під’їзні колії і прийом їх після виконання вантажних операцій відповідно до договору здійснюється на місцях навантаження і вивантаження.

      1. 3.3.1 Під`їзна колія Товариства з обмеженою відповідальністю «Промцемент».

Подача вагонів на під’їзну колію і зарахування їх в користування власнику під’їзної колії проводиться за повідомленням, що передаються не пізніше ніж за 2 години до подачі. Повідомлення передається по телефону черговим по станції Амвросіївка диспетчеру власника колії з записом в книгу повідомлень.

Вагони для під’їзної колії подаються локомотивом залізниці на колії № 6в або № 7 станції Промплощадка власника колії, де проводиться здавання їх у комерційному і технічному відношеннях власнику колії. Подальше просування вагонів проводиться локомотивом власника під’їзної колії.

Кількість вагонів в кожній партії, яка одночасно враховується в користування власнику під’їзної колії встановлюється від 1 до 12 вагонів.

Вертушки здаються на під’їзну колію в кількості, яка прибувала на станцію.

Повернення вагонів з під’їзної колії проводиться за повідомленням, що передаються по телефону диспетчером власника колії черговому по станції Амвросіївка, не пізніше ніж за 30 хвилин до готовності вагонів до повернення.

З під’їзної колії вагони повертаються залізниці і виключаються з користування власника колії составами, сформованими відповідно до ПТЕ в кількості не більш місткості приймально – здавальної колії, на якій здаються вагони.

Вагони, які повертаються з під’їзної колії, доставляються локомотивом власника на колії № 3а, 18 станції Амвросіївка, де проводиться здавання їх залізниці у комерційному і технічному відношеннях.

Вертушки повертаються з під’їзної колії до залізниці і виключаються з користування власника колії составами в тій кількості, що здавались на під’їзну колію. Вертушка – це група вагонів, що прибуває цільовими призначенням під навантаження або вивантаження.

З під’їзної колії вагони повертаються підібраними двома групами – окремо навантажені і порожні.

Здавання вагонів на під’їзну колію і повернення їх з під’їзної колії здійснюється по пам’яткам про подавання забирання вагонів, які заповнюються відповідно до Правил користування вагонами і контейнерами і підписуються прийомоздавальниками станції Амвросіївка і власника під’їзної колії не пізніше закінчення терміну на передавальні операції.

Передача вагонів в технічному і комерційному відношенні проводиться на прймально – здавальних коліях однією бригадою в складі оглядача вагонів і прийомоздавальника станції Амвросіївка, майстера зміни і прийомоздавальника власника під’їзної колії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]