Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_Tekhnichna_expluatatsiyna_kharakteristika_rob...docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
66.01 Кб
Скачать

3.3.2 Під’їзна колія Відкритого акціонерного товариства «ХайдельбергЦемент України».

Рух на під’їзній колії проводиться з дотримання Правил технічної експлуатації залізниць України, Інструкції з руху поїздів і маневрової роботи і Інструкції з руху поїздів і маневрової роботи і Інструкції по сигналізації.

Подача вагонів на під’їзду колію і зарахування їх в користування власнику під’їзної колії проводиться за повідомленням, що передаються не пізніше ніж за 2 години до подачі. Повідомлення передається по телефону черговим по станції Амвросіївка начальнику зміни цеху залізничного транспорту з записом в книгу повідомлень.

Вагони для під’їзної колії подаються локомотивом залізниці на колії № 6,7,8,9,10 станції Амвросіївка, а для вагонів, які потребують огляд верхніх завантажувальних люків, на колії 8,9,10 ст. Амвросіївка, де проводиться здавання їх власнику колії у комерційному і технічному відношеннях. Подальше просування вагонів проводиться локомотивом власника під’їзної колії.

Кількість вагонів в кожній партії, яка одночасно зараховується в користування власнику під’їзної колії встановлюється не більш 55 вагонів.

Повернення вагонів з під’їзної колії проводиться за повідомленням, що передаються по телефону начальником зміни цеху залізничного транспорту власника колії черговому по станції Амвросіївка, не пізніше ніж за 30 хвилин до готовності вагонів до повернення.

З під’їзної колії вагони повертаються залізниці і виключаються з користування власника колії составами, сформованими відповідно до ПТЕ в кількості не менше 14 вагонів але, не більше місткості приймально – здавальної колії, на якій здаються вагони. За відсутності на під’їзній колії достатньої кількості вагонів для формування вказаних составів, допускається приймання груп вагонів в кількості всіх наявних на під’їзній колії, якщо вантажні операції з ними закінчені і вагони готові до передачі на станцію.

Вагони, що повертаються з під’їзної колії, доставляються локомотивом власника на колії № 6,7,8,10 станції Амвросіївка, де проводиться здавання їх залізниці у комерційному і технічному відношеннях.

Здавання вагонів на під’їзду колію і повернення їх з під’їзної колії здійснюється по памяткам про забирання-подавання вагонів, які заповнюються відповідно до Правил користування вагонами і контейнерами і підписуються прийомоздавальниками станції Амвросіївка і власника під’їзної колії не пізніше закінчення терміну на передавальні операції.

Передача вагонів в технічному і комерційному відношенні проводиться на приймально-здавальних коліях однією бригадою в складі оглядача вагонів і прийомоздавальника станції Амвросіївка, оглядача вагонів і прийомоздавальника власника під’їзної колії.

3.3.3 Під’їзна колія Колективного підприємства кп «Агротехснаб».

Рух на під’їзній колії проводиться з дотримання Правил технічної експлуатації залізниць України, Інструкції з руху поїздів і маневрової роботи і Інструкції з руху поїздів і маневрової роботи і Інструкції по сигналізації.

Подача та прибирання вагонів виконується локомотивом ДП Донецька залізниця.

Залізничні перевезення вантажів визначаються договором між КП «Агротехснаб» і ДП Донецька залізниця.

Вантажі, що прибули на адресу КП «Агртехснаб» подаються на під’їзду колію бригадою складачів і маневровим локомотивом ДП Донецька залізниця.

Подача рухомого складу на під’їзній колії здійснюється вагонами вперед.

Прибирання вагонів з під’їзній колії здійснюється локомотивом вперед.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]