Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
30
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
345.6 Кб
Скачать

Індивідуально-консультативна робота

Індивідуально-консультативна робота (ІКР) проводиться у вигляді індивідуальних занять та консультацій.

Індивідуальні заняття проводяться зі студентами з метою підвищення рівня їхньої підготовки та розвитку індивідуальних творчих здібностей.

Індивідуальні заняття проводяться у формі:

  • діалогу з різних навчальних проблем;

  • екскурсії;

  • перевірки виконання завдань з СРС.

Консультація проводиться з метою отримання студентом відповіді на окремі теоретичні чи практичні питання та для пояснення певних теоретичних положень чи аспектів, їх практичного застосування.

Види консультацій:

  • тематичні — проводяться за певними темами курсу або за найбільш складними питаннями програмного матеріалу;

  • цільові — використовуються перед проведенням модуля.

  • консультації з самостійної роботи — проводяться при підведенні підсумків СРС.

Методики активізації процесу навчання

Для активізації навчально пізнавальної діяльності студентів при вивченні дисципліни «Рекламний менеджмент « мають проводитися проблемні лекції, лекції-діалог з використанням демонстраційних матеріалів, Теоретичний матеріал повинен супроводжуватися ілюстраціями його практичного застосування і спонукати студентів до проблемного вирішення тих чи інших аспектів управління рекламною діяльністю. Під час виконання індивідуальних завдань студентами мають бути застосовані творчі підходи у поєднанні з отриманими теоретичними знаннями і практичними навиками. При проведенні семінарських і практичних занять передбачається:

  • обмін думками і поглядами студентів стосовно проблем управління рекламною діяльністю в Україні;

  • презентація результатів, отриманих студентами в ході виконання домашніх та індивідуальних завдань;

  • використання методів мозкового штурму у вирішенні конкретних рекламних завдань у діяльності підприємств:

  • використання кейсових методів.

Для активізації пізнавальної діяльності студентів організується відвідування виставки REX. При проведенні лабораторних занять використовується пакет навчальних програм «Рекламний менеджмент « з виконанням на персональних комп’ютерах.

5. Система поточного і підсумкового контролю якості знань студентів з дисципліни

Контроль знань студентів є органічною складовою навчального процесу. За його допомогою оцінюється рівень засвоєння студентами програмного матеріалу. Оцінювання знань студентів з дисципліни «Рекламний менеджмент» здійснюється на основі результатів поточного і підсумкового контролю знань (іспиту).

Метою поточного контролю є перевірка у студентів набутих практичних навичок рекламного менеджменту, їх вміння застосовувати теоретичні знання на прикладі конкретного підприємства.

Поточний контроль здійснюється персоніфікованим оцінюванням роботи кожного студента керівником та асистентом курсу. Структура поточного контролю враховує особливості денної, вечірньої та заочної форм навчання. Успішне виконання студентом завдань поточного контролю є обов’язковою умовою для участі в підсумковому контролі.

Соседние файлы в папке Normative_discipline