Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка (диплом).doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.12.2018
Размер:
790.02 Кб
Скачать

Висновок керівника дипломного проекту

________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Керівник дипломного проекту

___________________________________

(підпис, дата)

Висновок кафедри про дипломний проект

Дипломний проект студента _________________________________ відповідає встановленим вимогам та може бути допущений до захисту в Державній екзаменаційній комісії.

Завідувач кафедри _________________ Н.М. Зубар

«____»_________________ 2012 р.

Додаток Г

Київський університет туризму, економіки і права

Інформаційна карта на дипломний проект

Студента _________________________________________

Факультет туризму, готельного та ресторанного бізнесу

Денна (заочна) форма навчання, спеціальність 7.14010101 “Готельна і ресторанна справа ”

Тема проекту: Курортний готель у м. Бердянськ

Керівник проекту ______________________

(ПІБ)

Термін захисту “____” _________________ 2012 р.

Робота захищена з оцінкою _______________

АНОТАЦІЯ

Обґрунтована доцільність проектування та розроблена концепцію курортного готелю на 100 номерів та ресторану на 150 місць із торгівельною залою європейської кухні на 100 місць та торгівельною залою на 50 місць з дієтичним харчуванням. Запропоновано інноваційну технологію напоїв з харчовою добавкою «Кальцій з вітамінами».

Спроектовано сервісно-виробничий процес у готелі та ресторані, обгрунтовано об’ємно-планувальне рішення підприємства, запропоновані інженерно-будівельні рішення споруди, окреслені заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічного вимог, раціонального використання тепло-енергоресурсів, охорони праці і техніки безпеки при експлуатації готелю.

Розроблено організаційну структуру управління, зведений річний план результатів господарської діяльності готелю. Проведено оцінку капітальних вкладень, окупності інвестиційного проекту.

Дипломний проект викладений на ______ сторінках пояснювальної записки та містить ____ таблицю, ___ рисунків, ___ додатків. Графічний матеріал – 6 аркушів.

Додаток Д