Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
валеолгия книга1.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
20.04.2019
Размер:
1.99 Mб
Скачать
  1. Очищення організму від паразитів

Перші 6 днів приймайте настоянку із трав: кора дуба, кора крушини, полинь, пижма, які взяті в рівних пропорціях. Одну чайну ложку цього збору залити звечора 0,5 літра кип’ятку, а ранком випити півсклянки цього настою. Загинуть черви в легенях.

Щоб залікувати рани на слизовій оболонці треба щодня приймати гарбузове або лльяне масло по одній чайній ложці три рази на день перед їжею. При простатиті – гарбузове масло. Очищення може провокувати болі в підшлунковій залозі, в такому разі добре приймати таблетки топінамбура – по 2 таблетки 2 рази на день.

На 7-й день зранку з’їсти триста грамів насіння гарбуза й через дві години прийняти розчин проносного (англійської солі). Через кожні 2-2,5 години робити клізми 6-8 разів на день. Це щоб паразити швидко вийшли. У цей день рідини пити не можна. Можна їсти хліб, кашу та яблука. У цей період не вживайте м’яса й молока, вони стимулюють паразитів. Не паліть і не вживайте алкоголь.

Якщо в організмі є токсоплазма, вірус гепатиту, лептоспіра, треба вживати хрін, квашену капусту, редьку, бруснику та інші лісові ягоди. А також пряності: перець, гвоздику, лаврове листя, корицю, імбір, коріанд, шафран, часник, кріп, петрушку, гірчицю, насіння льону. Насіння льону піджарити і в кофемолці, подрібнити і в такому вигляді добавити до їжі. Воно не втрачає свої властивості протягом півроку.

3. Лікувальні харчі

1. Сім’я льону впливає на широкий спектр паразитів, але краще відвар із насіння льону.

2. Масла: кедрове, кісточок винограду, грецького горіха.

Масла мають широкий протипаразитарний спектр. Масло розторопші вбиває паразитів печінки, жовчних шляхів і підшлункової залози, відновлює функцію печінки й оздовлює кров і весь організм. Конопляне масло має протигрибковий ефект. Масло анісове, кропу, фенфеля, рози та інші мають протигрибкові й протимікробні властивості.

Ароматичні масла можна додавати до чаїв, компотів, настоянок із трав. Це масла лимона, апельсина, розмарина, м’яти (тільки для жінок), але найціннішим маслом для чаю є масло бергамота. Спектр його дії дуже великий. Проти нього не можуть устояти й гинуть усі гельмінти, крім трематоди, грибки й навіть віруси гепатиту.

Окрему групу складають масла для протипаразитарної обробки повітря, житла, для інгаляцій у парній. Це піхтове, м’ятне, ялинове, соснове, геранієве. Вони знищують віруси бактерій, дрібних паразитів і навіть токсоплазми. Знищують грибки й личинки гельмінтів у легенях. Чемпіоном серед масел для очищення повітря в приміщеннях є масло ялинове, а потім герані.

Лікування девіною

Якщо людина за оздоровчою системою зробила все:

  • вичислила й вимила від «завалів» неперетравленої їжі кишечник;

  • видалила з організму паразитів;

  • займається дихальною очисною гімнастикою й фізичними вправами;

  • користується фізіологічним роздільним харчуванням.

Але проходить час, а проблеми зі здоров’ям залишаються (біохімічні показники, стан волосся й шкіри), то можна використати виноградне натуральне вино. В нього кладуть розпечені ножі, шматки сталі. Вино нагрівається, з нього випаровується спирт, і це вино – девіна, яке очищує й оздоровлює організм, його вживають навіть діти. Девіна убиває плоских і круглих глистів, трихомонаду ротову, бактеріози, цілий ряд грбків. Це вино зберігається протягом трьох діб. Для його виготовлення можна використовувати як солодкы, так ы сухы вина. Якщо добавити натуральний мед, то таке вино убиває навіть грибки. Вино містить органічні кислоти, пектини, мінерали й вітаміни (А, Д, Е, РР, В1, В2, В6, В12). Вина мають радіоактивність, близьку до мінеральних лікувальних вод.

Надія Семенова видала ряд книг, в яких вона розповіла, як найшла спосіб оздоровлення після того, як була приречена на інвалідність лікарями. Суть її методу – поетапне очищення організму після десятка років неправильно прожитого життя. Багато людей «очистились за методикою Н.Семенової і стали здоровими. Вона була дуже хворою, але її натхнення було викликано словами американського лікаря онколога Герзона, який писав, що із 10 тис. хворих 9999 можна вимити із середини і тільки один приречений.

Перший крок - це промивання кишечника – найважливіша процедура. Шість місяців щодня вона промивала кишечник і на сніданок їла перловку щоб відновити перистальтику. Звечора замочувала, ранком промивала і варила. Вона радить клізми робити усім (старим і малим, худим і повним).

Перший тиждень – щодня ранком або ввечері.

Другий тиждень – через день, третій –через два, четвертий – через три дні, а починаючи з п’ятого тижня – один раз на тиждень. Клізма – раз на тиждень повинна стати правилом життя.

Забруднення організму приводить до численних захворювань: виразки шлунку і 12-палої кишки, цирозу печінки, хронічному артриту, раковим пухлинам, варикозному розширенню вен, камінням у нирках і печінці, геморою, шкірним хворобам, нервовим та психічним розладам.

Для клізми використовують лише воду кімнатної температури. Ніколи не використовуйте мінеральну воду. Обов’язково підкислюйте воду лимонним соком або яблучним оцтом. Достатньо 1 столової ложки на 2 л води.

Протягом тижня-двох обов’язково з’їдайте ранком натще без хліба зубок часнику і ще один – через дві години після вечері. Це прекрасний природний антибіотик, який спасає нас від дисбактеріозу. Крім того, часнику є германій, який зміцнює пружинну систему усіх наших клапанів. Щоб відбити різкий запах, достатньо з’їсти шматочок хліба, змоченого в олії, або пожувати петрушку чи щіпочку чаю.

Якщо цього не достатньо, спробуйте використовувати кремній, без нього не засвоюється близько 70 елементів. Він міститься в цільному зерні, коренеплодах, шкірі курчат. Надлишку кремнію не буває. А ось дефіцит зустрічається постійно. Нестача кремнію – причина багатьох хвороб, наприклад атеросклерозу. Інсульт, інфаркт – закономірний результат цього дефіциту. Саме глисти й грибки активно пожирають кремній у нашому організмі і тим самим спричиняють хвороби. Паразити, які живуть в організмі, викликають дуже багато хвороб (цукровий діабет, гепатит, варикозне розширення вен і т.д. ).

Рецепти блюд, які захищають від паразитів

Каша перлова. Крупу звечора промити, замочити в об’ємі 1:4, ранком промити, прожарити на сковороді, потім залити овочевим бульйоном з пряностями (перець, кориця, сушений кріп, шафран, гвоздика, коріандр, імбир, насіння укропу і петрушка). Співвідношення крупи і бульйону 1:3. Варити на маленькому вогні.

Салат із моркви та соленого огірка. На 800 г моркви взяти 200 г солених огірків і стакан томатного соку. Зняти з огірків шкірку, нарізати дрібними шматочками, залити томатним соком, посипати чорним перцем і дати настоятися. Моркву дрібно порізати і залити цією заправкою.

Чай із трав: ехіноцея, звіробій, душиця. Одну чайну ложку суміші залити стаканом окропу, настояти 30 хв. і пити, додаючи мед до смаку.