Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Положення ОКЦ 2011.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
20.08.2019
Размер:
963.07 Кб
Скачать

6. Кваліфікаційні вимоги

На посаду заступника начальника оперативного відділу – начальника зміни оперативного відділу оперативно-координаційного центру Управління призначається особа з повною вищою освітою відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра зі стажем служби у підрозділах оперативно-рятувальної служби на керівних посадах – не менше 7 років. Заступник начальника оперативного відділу оперативно-координаційного центру – начальник зміни оперативно-координаційного центру Управління зобов’язаний проходити післядипломну освіту у сфері цивільного захисту.

7. Особисті вимоги

На посаду заступника начальника оперативного відділу – начальника зміни оперативного відділу оперативно-координаційного центру Управління призначається особа, яка придатна за станом здоров’я до роботи з використанням індивідуальних засобів захисту.

8. Взаємовідносини (зв'язки) за посадою

За відсутності заступника начальника оперативного відділу – начальника зміни оперативного відділу оперативно-координаційного центру його обов’язки виконує інша посадова особа, яка призначається в установленому порядку, з набуттям відповідних прав і відповідальності за неналежне виконання покладених на неї обов’язків.

Заступник начальника Управління

МНС України в Черкаській області

підполковник служби цивільного захисту В.В. Гончар

З інструкцією ознайомлений:

"___" _________ 2011 р. _____________

"___" _________ 201__ р. _____________

"___" _________ 201__ р. _____________

"___" _________ 201__ р. _____________

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Управління МНС

України в Черкаській області

_____________ № _____

Посадова інструкція

заступника начальника оперативного відділу – начальника

4-ї зміни оперативного відділу

1. Загальні положення

1. Призначення на посаду заступника начальника оперативного відділу – начальника зміни оперативно відділу оперативно-координаційного центру Управління та звільнення з неї здійснюється наказом начальника Управління за поданням заступника начальника Управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту з дотриманням вимог Положення про порядок проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту.

2. Заступник начальника оперативного відділу – начальник зміни оперативно відділу оперативно-координаційного центру Управління безпосередньо підпорядковується заступнику начальника оперативно-координаційного центру -начальнику оперативного відділу Управління.

3. Заступник начальника оперативного відділу – начальник зміни оперативно відділу оперативно-координаційного центру Управління у своїй роботі керується:

- Конституцією України;

- Законами України;

- постановами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України;

- указами і розпорядженнями Президента України;

- наказами МНС України та Управління МНС України в Черкаській області;

- положеннями про оперативно-координаційний центр та оперативний відділ Управління;

- іншими нормативно-правовими актами та даними функціональними обов’язками.