Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
STAZhUVANNYa.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
989.7 Кб
Скачать

Список використаних матеріалів та літератури

У списку використаних матеріалів та літератури, джерела інформації повинні розміщуватися в алфавітному порядку відповідно до вимог ВАК.

Додатки

Додатки до звіту мають містити інформаційні матеріали, що становлять базу аналітичних досліджень згідно із завданням, а також того допоміжний матеріал, потрібний для повноти сприйняття роботи:

  • форми статистичної і бухгалтерської звітності, реальні документи підприємства;

  • рекламні матеріали;

  • дипломи, грамоти, відзнаки та інші форми визнання діяльності підприємства;

  • проміжні математичні доведення, формули, розрахунки;

  • таблиці допоміжних цифрових даних;

  • інструкції, методики;

  • ілюстрації допоміжного характеру.

Крім того у додатки включається щоденник стажування.

Додатки оформлюються як продовження роботи і розміщуються в порядку посилань у тексті роботи. Додаток повинен мати заголовок, написаний або надрукований малими літерами з першої великої літери симетрично до тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої літери друкується слово «Додаток» і поряд — велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української азбуки, за винятком літер Г, Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б і т. д. Єдиний додаток позначається як додаток А.Текст кожного додатка за необхідності може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатка (літеру) і крапку, наприклад: «А.2» — другий розділ додатка А; «В.3.1» — перший підрозділ третього розділу додатка В.

Ілюстрації, таблиці і формули, розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка, наприклад: «рис. Д. 1.2» — другий рисунок першого розділу додатка Д; «формула (А. 1 )» — перша формула додатка А.

Розділ 4. Атестація результатів стажування

    1. Загальні положення

Захист звітів по стажуванню здійснюється комісією у складі керівника стажування (голова комісії) і наукового керівника ВКР, не пізніше двох тижнів після закінчення стажування. Розклад захистів вивішується на кафедральний інформаційний стенд і доводиться до студентів. Оскільки студенти повинні регулярно переглядати інформацію на стенді, відповідальність за власну інформованість про строки захисту вони несуть самі

Керівник стажування кафедри «Менеджменту та фінансів» за 1-2 тижні до захисту призначає кількість засідань, час і місце їхнього проведення, визначає розклад захистів, що включає розподіл студентів по засіданнях і порядковий список студентів на кожне засідання. З розрахунку 20-30 хвилин на людину, у день проводиться 5-10 захистів. Незважаючи на наявність керівника, повну відповідальність за правильність ухвалених рішень, обчислень, оформлення звіту і підготовку доповіді несе студент.

Підготовлений до захисту і підписаний студентом, керівником стажування і науковим керівником ВКР, звіт по стажуванню і характеристика з підприємства представляються керівнику стажування (голові комісії із захисту) під час захисту. Без підписаного керівниками звіту, студент до захисту стажування не допускається.

Остаточною оцінкою стажування являється диференційований залік, що визначається комісією кафедри на підставі результатів захисту звіту і заноситься у відомість та залікову книжку. При визначенні оцінки, комісія бере до уваги:

- якість змісту, оформлення звіту та ілюстративного матеріалу;

- якість доповіді;

- якість відповідей студента на питання в процесі дискусії;

- характеристику з підприємства;

- рецензію керівника.

У процесі захисту студент повинен показати, що основні результати отримані їм особисто. Якщо в процесі захисту комісія не одержує підтвердження наявності у студентів знань і навичок, необхідних для виконання даної роботи, то вона може виставити оцінку «незалік» навіть при гарному рівні самої роботи.

Після захисту звіт здається керівнику стажування для наступної передачі на зберігання відповідальному по кафедрі.

Недопущення до захисту або одержання незадовільної оцінки на захисті тягне повторне проходження стажування або відрахування з академії . У виняткових випадках студент може апелювати до завідувача кафедрою, надаючи йому переконливі аргументи про необхідність повторного захисту звіту по стажуванню. При наявності досить переконливих аргументів завідувач кафедрою може ухвалити рішення щодо повторного захисту в який-небудь із можливих форм: особисте заслуховування їм студента; повторне заслуховування в тім же складі комісії; повторне заслуховування в розширеному складі комісії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]