Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
STAZhUVANNYa.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
989.7 Кб
Скачать
    1. Загальний порядок організації підготовки і проведення стажування

Пропозиції по базах стажування з якими укладені договори на майбутній навчальний рік, представляються на кафедрі. Якщо студент самостійно підібрав місце стажування, він узгоджує його с завідувачем кафедри «Менеджменту організацій та права», отримує бланк договору на його проведення укладає і затверджує його на підприємстві та передає на кафедру.

Кожному студенту кафедра призначає керівника стажування, який надає загальну організаційно-методичну допомогу в його роботі на підприємстві. До керівництва стажуванням залучається також науковий керівник ВКР, який надає методичну допомогу конкретно по предметній області, яка пов’язана з темою випускної роботи. Видача індивідуальних завдань і інструкцій студентам проводиться на установчих зборах перед направленням на стажування. На період проведення стажування на кафедрі складається графік консультацій керівників.

Підсумковий письмовий звіт по стажуванню студент готовить самостійно, закінчує і представляє його для перевірки керівникам від підприємства не пізніше, ніж за 3-4 дні до закінчення стажування, а керівникам від кафедри для рецензування та допуску до захисту, не пізніше трьох днів після закінчення стажування. Письмова рецензія керівників стажування заноситься до щоденника. За результатами перевірки звіту керівник приймає рішення про допуск його до захисту або повертає студенту на доопрацювання відповідно до зазначених зауважень. До захисту допускаються студенти, які повністю виконали програму стажування, представили звіт згідно з встановленою формою та одержали позитивну характеристику керівника стажування від підприємства. У разі позитивних відзиву від підприємства і висновків керівників від кафедри, не пізніше двох тижнів після закінчення стажування, комісією проводиться захист звіту у складі керівника стажування (голова комісії) і наукового керівника ВКР. Розклад захистів вивішується на кафедральний інформаційний стенд і доводиться до студентів.

Таблиця 2.1.

Основні етапи і терміни підготовки та проведення стажування

п/п

Заходи

Термін виконання

1.

Визначення, узгодження та затвердження місця стажування

До 1 червня

2.

Отримання щоденника і направлення на стажування

До 1 липня

3.

Участь в установчих зборах перед відправленням на стажування, отримання індивідуальних завдань

За 2 тижня перед стажуванням

4.

Документальне оформлення щоденника і направлення, складання календарного плану стажування та його узгодження із керівником

За 1 тиждень до стажування

5.

Проходження стажування:

5.1.Загальне знайомство з підприємством

5.2.Збір інформації про діяльність підприємства

5.3.Узагальнення і аналіз інформації про діяльність підприємства

5.4.Формування пропозицій по удосконаленню управління та підвищенню ефективності

1-й тиждень

1-й тиждень

2-й тиждень

2-й тиждень

6.

Оформлення звіту по стажуванню

Не пізніше 1 тижня після стажування

7.

Захист звіту по стажуванню

Не пізніше 2 тижнів після стажування

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]